Türk Ralli Sporu’nun en önemli isimlerinden biri olan Serkan Yazıcı, 2011 yılı için projelerini netleştiriyor. Çok kısa bir süre içinde resmi açıklamanın yapılması beklense de, 4 kez Türkiye Ralli Şampiyonu olan Yazıcı’nın Peugeot Sport Türkiye adına Peugeot 207 Super2000 ile Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışacağı çok uzun zamandan beri konuşuluyor.
Serkan Yazıcı, yeni takımı ve yeni otomobiliyle beraber, bu yıl yeni bir co-pilot ile yarışmaya karar verdi.
Yazıcı’nın yeni co-pilotu çok tecrübeli bir isim olan Vedat Bostancı olacak.
Bugüne kadar çok sayıda yarışa katılan Vedat Bostancı, geçen yıl da bir başka Türkiye Ralli Şampiyonı Volkan Işık’a co-pilotluk yapmış ve ikili Lassa Rally Team adına İtalya Ralli Şampiyonası’nda önemli podyum başarıları elde etmişti.
Volkan Işık Ralliye İlk Adım Seminerleri’nde de eğitimler veren Vedat Bostancı, spora yeni başlayan isimlere hocalık da yapıyor. İSOK’un yönetim kurulu üyesi olan ve sporun birçok kademesinde görev alan Bostancı, en son 2010 İstanbul Ralli Şampiyonası’nda direktörlük yapmıştı.
Serkan Yazıcı – Vedat Bostacı ikilisine RalliTürk Ekibi olarak başarılar diliyoruz…
HABER : MURAT GÜNARSLAN