You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > TOSFED Rezilliklere Devam Ediyor

TOSFED Rezilliklere Devam Ediyor

Federasyon, demokratik haklarını kullanarak, Kulüpler Birliği Platformu’nun yanında olan, her türlü delegeye ve kulübe akıl almaz yaptırımlar uygulamaya  devam ediyor.

Yeni bir örnek Çorum’dan;

Federasyon, 23 Nisan Cumartesi günü Samsun’da rutin eğitim çalışmalarını yaptıktan sonra 24 Nisan Pazar günü Çorum’a geleceğini bildirerek HİTOK’a (Hitit Otomobil ve Motorsporları Kulübü) hazırlık yapmaları konusunda talimat veriyor.

Emir büyük yerden ya, Başkan Mehmet Özenç, Başkan Yard. Cihat Bayar, eski Başkan Hikmet Burhanoğlu el ele vererek üniversitenin dekanından izin alarak en büyük ve kapsamlı anfiyi organize ediyorlar. Afişler asarak eskiler ve yeniler dahil en az 200 katılımcı sağlıyorlar. Eğitim bir hafta sonra.

Ancak Federasyon’dan bir telefon geliyor yine Emre Işık vasıtası ile; (Emre’yi herkesin önüne süre süre  posasını çıkarmak üzereler.)  “ÇORUM’A GELMİYORUZ, EĞİTİM ALMAK İSTİYORSANIZ SİZ  SAMSUN’A GELİN .”

(Anti parantez)

“SİZİ GİDİ KULÜPLER BİRLİĞİ PLATFORMUNUN YANINDA OLANLAR”

Bu kez eski Başkan Hikmet Burhanoğlu Emre Işık’ı arayarak  “her sene rutin uygulamanız böyle idi, şimdi neden değişti” diye soruyor . Cevap; “bana verilen talimat böyle” gerekirse Mazhar Abi ile görüşün.” oluyor.

Hikmet Burhanoğlu , Platform’un eş Başkanı Oyman Atabay’ı arayarak yardım talep ediyor, “Oyman Abi, Mazhar Bey senin çok eski arkadaşın, lütfen arayıp her sene uyguladıkları sisteme uygun olarak Çorum’a gelmelerini beklediğimizi ilet, biz burada üniversite talebelerini çok iyi motive ettik, her şeyi organize ettik, herkes heyecanla bekliyor.” diyor.

Oyman Bey, her ne kadar bu gün AYRI saflarda olsalar da, Mazhar Demiralp’i arıyor ve Mazhar Bey’e Kulüpler Birliği Platformunun hedefinin Federasyonun yalnızca Yönetimi ile ilgili olduğunu anlatmaya çalışıyor, bu  çatışmanın hiçbir şekilde  spora, sporcuya, kulüplere, gözcü gözetmenlere, çalışanlara, sponsorlara zarar vermemesi gerektiğini söylüyor.

Mazhar Bey; SANKİ BUNLARI HİÇ BİLMİYORMUŞ  GİBİ  VE SANKİ ÜÇ GÜN ÖNCE AYNI EKİPTE DEĞİLMİŞ DAVRANIŞI İLE olaya tamamen farklı açıdan yaklaşıp; Federasyon’un Emre Işık’ı  Çorum’a göndermesinin masraflarından bahsediyor “ bir gece konaklaması gerektirir sonra tekrar Samsun’a dönmesi vs. bir sürü masraf ”  şeklinde ki anlatımı karşısında  Oyman Bey, Mazhar Bey’e hak veriyor ve Hikmet  Burhanoğlu’na dönerek Kulüpler Birliği  “Samsun’a eğitime gidecek tüm arkadaşlarımız için her türlü imkanını kullanacaktır, mümkün olduğunca çok katılımcı ile Samsun’da olunuz” ricasında bulunuyor.

Federasyon Başkanı ve avanesi; “buna süs çiçekleri”  dahil, istediğiniz kadar baskı yapın tehdit edin, işiniz bitti!

Gerçekleri görün, delikanlı gibi  çıkın karşımıza; ARTIK BU SPORA ZARAR VERMEKTEN VAZGEÇİN! ARTIK TÜRKİYE’DE AZALAN SPORCULARIMIZIN CEBİNDEN ELİNİZİ ETEĞİNİZİ GÖZÜNÜZÜ ÇEKİN!

YETTİNİZ ARTIK!

Kulüpler Birliği Platformu
www.kuluplerbirligi.com

Top