You are here
Home > NATIONAL > Selami Sezer Ukrayna’da Ralliye Devam Ediyor

Selami Sezer Ukrayna’da Ralliye Devam Ediyor

Selami Sezer 29 Nisan’da Ukrayna 2011 Liman Kupası / Nikolayev Rallisi’nde start alıyor. Ukrayna’nın en popüler rallilerden altı etaptan oluşan Ukrayna’nin değişik şehirlerinde yapılacak olan Liman Kupası Rallisi’nin ilk etabına 29 Nisan 2011 tarihinde Nikolayev şehir merkezinde start verilecek.

Ukrayna rallilerinde kendi klasmanında 2005’ten beri yarışan Selami Sezer Türkiye’yi temsil etmek üzere gönüllü olarak her sene oldugu gibi bu sene de Opel Astra GSI marka ralli araciyla
P-7 klasmanında bu ralliye katilacak.

Selami Sezer bu yarışta da start alanında, servis ve izleme alanlarında Türkiye tişörtleri, baklava, Türk lokumu gibi ikram ve hediyelerle ülkemizi tanıtmaya devam edecek.

Liman Kupası; 2004 yılında, Ukrayna Ralli Şampiyonları’ndan Viktor Shapovalov’un başını çektiği oluşumla başlatılan Liman Kupası (Кубок Лиманов) yarışları Ukrayna’da genç yaşlı binlerce yarışsever tarafından ilgi görüyor. Gerek yerli gerekse yabancı basından aldığı olumlu tepkilerle Liman Kupası Rallisi her yıl daha da fazla sevene sahip oluyor. Yarışa sponsor olan firmalar ise ralli reklamlarının diğer mecralara verilen tekil reklamlara nazaran daha kalıcı ve daha uzun soluklu olması sebebiyle yatırımlarından oldukça memnun kalıyorlar.Aynı zamanda Viktor Shapovalov’un yarış ekibi olan Shapovalov Rally Team 2008 yılında 2 araçla İstanbul Ralli Şampiyonasında yarıştılar.

Günümüzde Ukrayna Odessa Otomobil Federasyonu Başkanı olan Viktor Shapovalov aynı zamanda sıkı bir Türk Kültürü Hayranı ve 2005 yılından beri rallicimiz Selami Sezer’le çok iyi birer dostlar.

Top