You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Bonus Parkur Hızlı Başladı

Bonus Parkur Hızlı Başladı

Bonus Parkur Racing, 2011 sezonunun ilk yarışı olan Ege Rallisi’ni, SKODA Yüce Auto destekli Burak Çukurova-Ünal Tezel ile kazanırken, takımın tecrübeli ekibi Ercan Kazaz-Serdar Kurbanzade üçüncülüğü elde etti. Takımın bayan ekibi Burcu Burkut Erenkul-Ceren Ergun da rallinin bayanlar klasmanını ikinci sırada tamamladı…

Kısa adı EOSK olan Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından 30 Nisan-01 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Ege Rallisi, SKODA Yüce Auto desteğinde Bonus Parkur Racing adına yarışan Burak Çukurova-Ünal Tezel ekibinin birinciliği ile sonuçlandı. Rallinin ilk gününü lider tamamlayan ve ikinci gün rakipleri ile dişe diş bir mücadele sergileyen Çukurova, 10 özel etabın 6’sında en iyi zamanı kaydederek Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ekibinin 37,9 saniye önünde zirvenin sahibi oldu…

Bonus Parkur Racing Takım menajeri Ercan Kazaz da, tecrübeli co-pilotu Serdar Kurbanzade ile sezonun ilk yarışında Mitsubishi Lancer Evo IX direksiyona geçti. Uzun süre sonra ilk kez asfalt bir rallide start alan şampiyon pilot, Ege Rallisi’ni üçüncü sırada tamamlarken, ayrıca Bonus Parkur Racing’e de takımlar birinciliği için önemli puanlar kazandırmış oldu.

Tissot, Sonax ve Atv Haber desteğinde Ford Fiesta ST ile yarışan Burcu Burkut Erenkul-Ceren Ergun ikilisi, yarışı bayan pilotlar kategorisi ikincisi olarak tamamlayarak şampiyona için değerli puanlar kazanmış oldu.

Garanti Bonus ana sponsorluğunda, Unifree Dutyfree, Dexter, Ravika, Technospray, AEK Weld ve DMack katkıları ile mücadele eden Bonus Parkur Racing, bu başarıları ile sezona hızlı bir giriş yapmış oldu.

Not: Takım hakkında detaylı bilgi ve görsellere www.ParkurRacing.net sitesinden ulaşabilirsiniz.

Top