You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > Pegasus Racing Tırmanmaya Başlıyor

Pegasus Racing Tırmanmaya Başlıyor

Ege Rallisi öncesi son dakika sürpriziyle Fatih Kara’yı takıma dahil eden Pegasus Racing, Bozhane Tırmanma ile Türkiye Tırmanma Şampiyonası mücadelesine başlıyor.

Cem Acar’ın patronu olduğu Pegasus Racing, Bozhane Tırmanma’da Super1600 ile sahneye çıkmak için hazırlıklarına başladı.

Tolga Şansal’ın Takım Direktörlüğü’nü yaptığı Pegasus Racing, Bozhane’de 2 otomobili kesin olarak yarıştıracak.

Geçtiğimiz sezonlarda çeşitli otomobillerle yarışan, ancak geçen yıl işlerinin yoğunluğu sebebiyle yarışmaya kısa bir ara veren Alkan Erden, Bozhane’de etaplara geri dönüyor.

Uzun zamandır bir Super1600 ile yarışmak istediği bilinen Alkan Erden, Cem Acar’la yaptığı görüşmenin ardından Pegasus Racing’ten Fiat Palio Super1600 ile Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nda yarışmaya başlıyor. Alkan Erden’in hedefi Kategori 3 Şampiyonluğu.

Pegasus Racing’in Tırmanma Şampiyonası’ndaki diğer temsilcisi de, Alper Ekmekçioğlu. Tırmanma yarışlarının müdavimi olan Ekmekçioğlu, Pegasus Racing destekli Fiat Palio ile Kategori 1 mücadelesi için ter dökecek.

Pegasus Racing’in patronu Cem Acar’ın Renault Megane Maxi ile Bozhane Tırmanma’da yarışma ihtimali bulunsa da, işlerin yoğunluğu sebebiyle henüz durumu netleşmedi. Aynı şekilde, Cem Acar kardeşi Aslan Acar’ın da Renault Clio ile Bozhane’de yarışma ihtimali var, ancak Aslan Acar’ın da durumu henüz kesinleşmedi.

İSOK Bozhane Tırmanma, bu haftasonu, 15 Mayıs Pazar günü organize edilecek.

HABER : MURAT GÜNARSLAN

Top