You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Sinan Pulat Yeni Otomobil Arayışında

Sinan Pulat Yeni Otomobil Arayışında

Camianın sevilen isimlerinden Sinan Pulat, sezonun geriye kalan yarışları için yeni otomobil arayışına başladı. Uzun zamandır kırmızı EVO6’sıyla çok dikkat çekici zamanlara imza atan Sinan Pulat, en son katıldığı Ege Rallisi’nde de iyi etap zamanlar yapmıştı.

Ege Rallisi’nde, 8. etap Efemçukuru 3’te genel klasman ikinci zamanını ve 9. etap Gödence 2’de genel klasman beşinci zamanı yapan Sinan Pulat, Mitsubishi Lance EVO6 ile daha güçlü otomobillerle yarışan rakiplerini, rahatça geçmişti. Özellikle iniş ve kaygan etaplarda pilotajı sayesinde iyi dereceler yapan Sinan Pulat, bu zamana kadar Lada Samara, Peugeot 106 GTI, Subaru Impreza ile yarışmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda da çeşitli yarışlarda beğenilen bir sürüş sergileyen Sinan Pulat, özellikle yakın çevresinden otomobilini yenileme konusunda uzun zamandır baskı görüyor.

EVO6 ile S2000 ve üst sınıf N4 otomobilleri zorlayan Sinan Pulat, baskılar karşısında artık sessiz kalamadı. EVO9 satın almayan karar veren Pulat, Boğaziçi Rallisi’nde işlerinin yoğunluğundan dolayı start alamayacak. Ancak Pulat, satın aldığı takdirde Mitsubishi Lancer EVO9 ile İSOK İstanbul Rallisi’nde start alabilir.

TokSport Takımı’nda yarışan Sinan Pulat, şu ana kadar birkaç otomobil için diyaloğa başladı.

Top