You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Mustafa Söylemez Etaplara Geri Dönüyor

Mustafa Söylemez Etaplara Geri Dönüyor

2009 sezonu Kategori 4 Türkiye Otokros Şampiyonu, 2010 İstanbul Ralli Şampiyonu ünvanlarına sahip olan Mustafa Söylemez, Avrupa Ralli Şampiyonası yarışımız olan Bosphorus Rally ile 2011 sezonuna başlıyor.

Tok Sport tarafından 2011 sezonu için tepeden tırnağa yenilenmiş Mitsubishi Evo 9 ile sezona merhaba diyecek olan Mustafa Söylemez / Cem Bakançocukları ikilisi, güçlü rakipleri arasından sıyrılarak Grup N’de podyumu hedefliyorlar.

39 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en eski uluslararası motorsporu organizasyonu olan Avrupa Ralli Şampiyonası yarışı, Boğaziçi Rallisi 3-5 Haziran tarihleri arasında koşulacak. Bu sene 40. yılı kutlanan rallinin güzergahı, yine İstanbul’un Anadolu yakası ile Kocaeli’deki hızlı ve düzgün zeminli toprak etaplardan oluşuyor. Bu seneki yeniliklerden birisi, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın yarışa ev sahipliği yapması. Sabiha Gökçen Havalimanı oteli, Ralli Merkezi olarak hizmet verirken, rallinin servis alanı da, yine havaalanı içinde yer alacak.

Yarış 3 Haziran Cuma günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan start olacak. Cuma günü geçilecek dört etaplık bölümün ardından, ekipler zaferi kazanmak için Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul ile Kocaeli’nin toprak etaplarına yönelecek. Etapların büyük çoğunluğu, geçtiğimiz sene Dünya Ralli Şampiyonası ve Avrupa Ralli Şampiyonası organizasyonlarımızda kullanılmış ve ekipler tarafından beğenilmişti.

Yarış ile ilgili detaylı bilgilere ve yarış sırasında canlı yarış sonuçlarına rallinin resmi sitesi olan www.bosphorusrally.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Top