You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > NEO MOTORSPOR Avrupa Sınavında

NEO MOTORSPOR Avrupa Sınavında

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası, 2.yarış Boğaziçi Rallisi’yle devam ediyor. Aynı zaman 2011 Avrupa Ralli Şampiyonası’nın da 3. ayağı olan Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally, 3-5 Haziran tarihlerinde Pendik, Şile ve Gebze civarındaki toprak etaplarda organize edilecek. Toplam, 16 etaptan oluşan yarış, 237 km’lik özel etap mesafesi ve toplamda 637 km ile sezonun en uzun ve zorlu yarışı olma özelliği taşıyor. 12’si yabancı olmak üzere toplam 55 ekibin kayıt yaptırdığı Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally’nin ralli merkezi ve servis alanı Sabiha Gökçen Havaalanı olarak belirlendi.

Hayaller Gerçektir ve Liqui Moly sponsorluğunda Türkiye Ralli Şampiyonası’nda mücadele eden NEO MOTORSPOR, zorlu Avrupa sınavı öncesi hazırlıklarını tamamladı, büyük yarışın start almasını bekliyor. Takım, Boğaziçi Rallisi’nde 8 ekiple mücadele edecek.

NEO MOTORSPOR Takım Direktörü Adil Küçüksarı; “Sezonun en önemli ve en zor yarışı için hazırlıklarımızı tamamladı. 6 ekibimizle Boğaziçi Rallisi’ndeki mücadele dahil olacağız. En büyük hedefimiz, tüm ekiplerimizin finişe ulaşması ve maksimum puanla yarışı tamamlaması. NEO MOTORSPOR Ralli Takımı olarak, bu yarışta ilk kez Ralli Takımlar Şampiyonası için de mücadele edeceğiz.” dedi.

Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally’de mücadele edecek NEO MOTORSPOR ekipleri;

* Bülent Gürkan – Gürkal Menderes / Renault Clio Ragnotti
* Eytan Halfon – Volkan Bacak / Ford Fiesta ST
* Tezcan Dalfidan – Eda Özer / Ford Fiesta ST
* Simin Bıçakçıoğlu – Afşin Baydar / Ford Fiesta ST
* Onur Sürmeli – Nevzat Aslan / Ford Fiesta ST
* Yasemin Çulfaz – Mine Küçükköseler / Ford Fiesta ST

Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally, 5 Haziran Pazar 15.30’da Sabiha Gökçen Havaalanı’nda sona erecek.

Boğaziçi Rallisi/Bosphorus Rally ile ilgili tüm gelişmeleri www.bogazicirallisi.com adresinden takip edebilirsiniz.

Top