You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Köşeye Sıkışan TOSFED, Ayak Oyunlarına Devam Ediyor

Köşeye Sıkışan TOSFED, Ayak Oyunlarına Devam Ediyor

Federasyonun Olağanüstü Genel Kurul kararı alması için yeterli sayıdaki delegenin desteğini alan ve ihtarnameleri TOSFED’e gönderen Kulüpler Birliği Yönetimi, bir an evvel olağanüstü genel kurul kararının çıkması beklerken, aslında TOSFED’ten beklenen hamleleri de görmeye başladı. Köşeye sıkışan federasyon yönetimi, yönetim kurulunda olağanüstü genel kurul kararı alması gerekirken, kendinden beklenen hareketi yapıyor, hiç bir şey olmamış gibi davranıp, konuyu yönetim kuruluna sunmuyor. Bunun yanında yönetim kurulu üyelerinin büyük bir kısmının da, gelen ihtarnameler karşısında olağanüstü genel kurul kararı alınması gerektiğinin farkında ancak onlar da başkan ne derse, ne isterse onu yapıyor. Olağanüst Genel Kurul kararı almayan, almamak için direnen başkan ve yönetim kurulu, er geç bu kararı alacak, hukukun gereğini yerine getirecek. Zaten artık sadece adı olan yönetim kurulu, bir kaç kişinin iki dudağından çıkan kararlarla hareket ediyor.

Başkan, Ali Cengiz Oyunlarına Devam Ediyor

Başkanın bizzat kendisi, ihtarname gönderen kulüpler ve başkanlarıyla irtibata geçip, ihtarnamelerini geri çektirmeye çalışıyor. Bu zamana kadar bir kez dahi aranıp, sorulmayan kulüpler, birden kıymete bindi ve başkan da hiç utanıp, sıkılmadan; bugüne hiç bir hizmet götürmediği kulüp delegelerinin paçalarına tutunma hezeyanında. Ama kulüp yöneticileri, köşeye sıkışan başkanın ve adamlarının aciziyetinin çok iyi farkında. Federasyon aslında çırpındıkça batıyor.

Başkan’dan Yalan Vaatlerle İkna Yöntemi

Başkanın, Konya KOMOSK yönetimi için geliştirdiği yalan vaadi, Konya’da drag yarışlarının düzenlenmesi olduğunu düşünüyoruz. Konya’daki drag pistinde Türkiye Şampiyonası yarışları düzenlemesi vaadi üzerinde duruyoruz. Vaatler, sözler, feredasyonca verilecek imkanlar havada uçuyor. Kulüpler Birliği’ne destek olan Konya’nın diğer kulübü ise, tamamen yok sayılıyor. Adeta esamesi okunmuyor.

Federasyon Yeni Tezgahların Peşinde

Bu sene başında düzenlenen Olağan Mali Kongre’de çeşitli tezgahlar kuran TOSFED yönetimi, benzeri tezgahları hazırlama planlarından da vazgeçmiyor. Olağan Mali Kongre’de muhalif kanatta yer alan ve Kulüpler Birliği destekçi olan yaklaşık 30 kulubü görmezden gelen, adeta yok sayan TOSFED, şimdi de Olağanüstü Genel Kurul’da, Kulüpler Birliği destekçisi kulüpleri diskalifiye etmenin planlarını yapıyor ama bu kez başarılı olamayacaklar.

Federasyon Spor Kamuoyunu Yalanlarıyla Yanlış Yönlendiriyor

Kulüpler Birliği, Olağanüstü Genel Kurul Kararı alınması için yeterli sayıya ulaşmış ve ihtarnameleri, TOSFED dahil olmak üzere gerekli tüm yasal makamlara iletmiştir. Paçaları tutuşan, yolun sonuna geldiğini anlayan federasyon, artık son çirkin hamlelerini yapmaya başladı. Çeşitli mecralardan iletişime geçen ve haberler yayan federasyon, tüm yalan dolana rağmen, olağanüstü genel kurul kararı alacak ve hukukun gereklerini yerine getirecektir.

Kulüpler Birliği Sadece Sporun Yanında

Fikir aşaması ve ardından birlik aşamasıyla ortaya çıkan Kulüpler Birliği, ilk günden beri sadece sporun yanında olduğu bildirmiştir ve aynı fikri savunmaya devam etmektedir. Zora giren adeta kitlenen Türk motorsporları, Kulüpler Birliği’nin çalışmalarıyla hiç bir zaman yara almayacak ve aksine pozitif çalışmalarla, gelişmeye ve ilermeye başlayacaktır. Tüm spor kamuoyumuzun, bunan inanması istediğimizi belirtmek isteriz.

Kulüpler Birliği Platformu
www.kuluplerbirligi.com

Top