You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > NEO MOTORSPOR, Bursa’da Podyumu Hedefliyor

NEO MOTORSPOR, Bursa’da Podyumu Hedefliyor

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6.ayağı olan 36.Yeşil Bursa Rallisi, Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından 22-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. 1972 yılında kurulan ve Türkiye’nin en köklü otomobil sporları kulüplerinden birisi olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK), geleneksel Yeşil Bursa Rallisi’ni bu yıl 36. kez düzenliyor.

Hayaller Gerçektir ve Liqui Moly’nin ana sponsorluğunda yarışan NEO MOTORSPOR; 36. Yeşil Bursa Rallisi’nde şampiyon pilotu Tezcan Dalfidan’la zaferini pekiştirecek.

Geçtiğimiz yarış Eskişehir Rallisi sonrası Sınıf 8 Birinciliği’ni sezonun bitmesine 2 yarış kala ilan eden NEO MOTORSPOR ekibi Tezcan Dalfidan – Eda Özer, Bursa’da kendi evlerinde zaferlerini perçinleyecek. Kendi seyircisi önünde zafer isteyen ikili, asfalt zeminde tecrübesine güveniyor.

NEO MOTORSPOR’un Sınıf 8’de Ford Fiesta ST ile mücadele eden bir diğer ekibi Simin Bıçakçıoğlu – Afşin Baydar ikilisi, Yeşil Bursa’da kürsünün ve puanın peşinde olacak.

NEO MOTORSPOR’un Alfacu ekibi, Ümit Kemal Çoşkun – Özlem Akgüç, Alfa Romeo 156 ile Sınıf 8’deki mücadelede en iyi yerde olmak için ter dökecek.

Can Altınok – Gökay Gökşen ikilisi, Fiat Palio ile Sınıf 9’da NEO MOTORSPOR’u temsil eden son ekip olacak.

NEO MOTORSPOR Takım Direktörü Adil Küçüksarı; “Sezonun son asfalt rallisi için bu kez Bursa’ya gidiyoruz. Uzun ve yorucu bir yarış olacağını şimdiden biliyoruz. Süratli ve yeni etapları sahip bir Yeşil Bursa Rallisi bu kez daha da zorlu olacak. Yağmur ihtimali yarışın tüm stratejilerini değiştirebilir. Hava durumunu yakından takip edeceğimiz bir yarış olacak.” dedi.

Orhaneli-Keles bölgesinde yer alan 133,21 km.si özel etap toplam 482.96 km. uzunluğundaki parkurda gerçekleştirilecek olan organizasyonda; Mavi Cin, Dağgüney, Harmanalan, Soğukpınar, Hüseyinalanm etaplarını kat edecek olan ekipler, Pazar günü saat 17:18’den itibaren Holiday Inn Bursa’daki finiş tagına ulaşabilmek için mücadele edecekler.

Top