You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yiğit Akü, Podyuma Demir Attı

Yiğit Akü, Podyuma Demir Attı

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. ayağı olan 36.Yeşil Bursa Rallisi, Bursa Otomobil Sporları Kulübü BOSSEK tarafından Mavi Cin, Holiday Inn Bursa, Technospray, Aksan Group sponsorluğunda Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları 22-23 Ekim tarihlerinde düzenlendi.

Yeşil Bursa Rallisi’nde, Yiğit Akü’nün ana sponsorluğunda, SolarGard, Yokohama, TurAssist, Ağaoğlu, Birlas Motorsport ve Demir Bükey Akademi’nin co-sponsorluğunda mücadele eden olan Alptekin Işıkalp – Orkun Demir ikilisi, Citroen C2 ile Sınıf 6’da 3. olurken, genel klasmanda da 7. sırada finişe ulaştı.

Süratli pilotajlarını tüm yarış boyunca muhafaza eden ikilli, sezonun en dikkat çekici başarısına Bursa’da ulaştı.

Yarış sonrası durumu değerlendiren tecrübeli pilot Alptekin Işıkalp; “Süratli ve tuzaklarla dolu etaplara sahip Yeşil Bursa Rallisi’nde hata yapmadan süratli olmayı başardık. Yarıştan önce belirlediğimizm stratejiyi uyguladık ve hem genel klasmanda hem de kendi sınıfımızda istediğimiz yerde ralliyi tamamladık. ” dedi.

36. Yeşil Bursa Rallisi’nin sonuçlarıyla ilgili geniş bilgiye www.yesilbursarallisi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası, 19-20 Kasım tarihlerinde Antalya Kemer’de düzenlenecek ANOK Hitit Rallisi ile sona erecek.

Top