You are here
Home > TURKEY > Mahalli > İstanbul Birincileri Kupalarına Kavuştu

İstanbul Birincileri Kupalarına Kavuştu

İstanbul Otomobil Kulübü / İSOK tarafından düzenlenen 2011 İstanbul Ralli Kupası’nın ödülleri 8 Şubat Çarşamba günü düzenlenen organizasyonla sahiplerini buldu.

Aynı zamanda organizasyonun da sponsoru olan VIA/PORT Crowne Plaza Hotel’de düzenlenen ödül gecesine, kupada mücadele eden yarışmacılar, takımlar ve basın mensupları katıldı. Yoğun bir katılımın dikkat çektiği gecede, dereceye giren ekipler, uzun zamandır bekledikleri kupalarına kavuştu.

Bu yıl ki kupaya GP Garage tarafından hazırlanan Citroen C2 ile katılan Murat GÜNARSLANErhan ARIKAN ikilisi, gösterdikleri üstün performansla şampiyonanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başarmıştı.

Dünya devi ağ ürünleri markası INTELLINET‘in Türkiye Distribütörü Mars Bilgisayar‘ın ana sponsorluğunda; Poşetsan, UNIFREE ve MOBILTRUST’ın desteğiyle şampiyonaya katılan Murat GÜNARSLAN – Erhan ARIKAN ikilisi; kupayı mücadele ettikleri Sınıf 6’da Üçüncü sırada tamamladı.

Kupa organizasyonunun son yarışında mekanik sorunla yarışa veda eden ve puan kaybeden ikili, çok iddialı oldukları organizasyonda, üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı.

Murat Günarslan, “Hedefimiz Sınıf 6 Birincisi olarak kupayı tamamlamaktı. İlk yarışta çok hızlı olsak da, 2. ve 3. yarıştaki şanssızlıklar puan kayıplarına neden oldu. Her şeye rağmen yarışların en dikkat çeken ekiplerinden biri olmak ve çok iyi etap zamanlarına imza atmış olmak, bizi teselli ediyor. İSOK her zamanki gibi çok başarılı bir organizasyona imza attı. Birçok isim özveriyle organizasyon için ter döktü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. 2012 yılında öncelikli hedefimiz ulusal şampiyona ve ardından yine İstanbul Ralli Kupası’nda mücadele etmek.” dedi.

Murat Günarslan ile ilgili detaylı bilgiye, pilotun web sitesi; www.muratgunarslan.com adresinden ulaşabilirsiniz.

HABER : Aykut Bilir – RalliTürk Editörü

Top