You are here
Home > TURKEY > Mahalli > 2011 İstanbul Kupası Ödülleri

2011 İstanbul Kupası Ödülleri

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü İSOK tarafından VIA/PORT, İstanbul Ticaret Odası, Ford, Fiat, Şişli Belediyesi ve Crowne Plaza İstanbul Asia’nın destekleri ile organize edilen 2011 İstanbul Ralli kupasında dereceye giren pilotlar düzenlenen ödül gecesinde kupalarını aldı.

Crowne Plaza İstanbul Asia’da düzenlenen ödül gecesine İSOK yönetim kurulunun yanı sıra görevliler ve sporcular katıldı. İSOK Başkanı ve İTO meclis üyesi Hilmi Orbay’ın açılış konuşması ile başlayan gece, sponsor ve görevlilere teşekkür plaketlerinin verilmesi ile devam etti.

Üç ayak üzerinden koşulan kupanın ilk ayağı 3-4 Aralık tarihlerinde düzenlenmiş ve ilk yarışın galibi Mitsubishi Evo ile yarışan Osman Tüter – Burak Akçay olurken ikinci sırada yine Mitsubishi Evo ile yarışan Hakkı Ağaoğlu – Hakan Uçucu ve üçüncü sırada Özen Özer – Özden Yılmaz yer almıştı.

İkinci yarışta Hakkı Ağaoğlu – Hakan Uçucu bu kez birincilik basamağında yer alırken Osman Tüter – Burak Akçay ikinci olmuştu.

Pegasus Racing adına yarışan Berkay Şavkay- Can Hergüner ise üçüncü olarak yarışı tamamlamıştı.

Son ayakta ise tüm sınıf ve klasmanlarda birinciler belli olmuştu.

Son yarışın son etabına sadece 2 saniye farkla giren Osman Tüter, atağıyla Hakkı Ağaoğlu’nun önünde yarışı birinci bitirerek kupaya uzanan isimdi.

Osman Tüter – Burak Akçay 2011 İstanbul Ralli kupası birincisi olarak gecede en büyük alkışı aldı.

2011 İstanbul Ralli Kupası Bayan Pilotlar Birincisi Simin Bıçakçıoğlu olurken, İki Çeker klasmanının birincisi Ferhat Tanrıbilir oldu.

Gençler Birinciliği kupasını Özen Özer kaldırırken, Veteran Birincisi Levent Kantürk oldu.

Historic Klasmanını ise Engin Kap – Başar yavuz kazanırken Grup H birincisi Murat Güray oldu.

Gecede aynı zamanda sınıflarında dereceye giren pilotlar da kupa ile ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşma yapan kupa direktörü Vedat Bostancı şunları söyledi: “Zorlu ama bir o kadarda keyifli aynı zamanda da sportif olarak yüksek mücadelenin yaşandığı bir 2011 İstanbul Ralli Kupası’nı geride bıraktık. Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz 3 yarışta yarışmacılar kadar organizatör ekibimiz de çok yoruldu. Görevli tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İstanbul Ralli Kupası bu sene de gördüğü ilgi ile bizi çok memnun etti, destek veren herkese teşekkür ederiz.”

Gecede aynı zamanda forum internet sitesi “Rally-Sport.com’un Seçtiği 2011’in En İyileri” ödülleri de site yöneticisi Mine Toker tarafından sahiplerine takdim edildi.

Top