You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Bursalı Şampiyonlar Yeni Sezona Hazır

Bursalı Şampiyonlar Yeni Sezona Hazır

KARSAN ana sponsorluğunda Neo Motorspor adına yarışan Tezcan Dalfidan-Eda Özer ikilisi, bu hafta sonu yapılacak Ege Rallisi ile 2012 sezonuna start veriyor.

2011 sezonunu Türkiye Ralli Şampiyonası Sınıf 8 Birincisi ve Türkiye Ralli Bayan Co-Pilotlar Birincisi olarak tamamlayan Tezcan DALFİDAN-Eda ÖZER ikilisi 2012 sezonunu Ege Rallisi ile açıyor.

Henüz ilk Türkiye şampiyonası sezonlarında 7 yarışta 7 podyum yaparak büyük başarı kazanan ve dikkat çeken Bursalı Dalfidan-Özer ikilisi, KARSAN ana sponsorluğunda ve Liqui Moly desteğinde Neo Motorspor adına Ford Fiesta ST ile mücadeleye devam edecek.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi Sınıf 8’in en iddialı ekibi konumunda olan Dalfidan-Özer ikilisi aynı zamanda Bayan Co-Pilotlar Birinciliği için de değerli puanlar kazanmak hedefi ile Ege Rallisi’nde start alacak.

7 Nisan Cumartesi günü saat 14.30’da Forum Bornova önünden verilecek start ile başlayacak ralli, 2 gün boyunca 11 özel etabın geçilmesi ile zorlu mücadelelere sahne olacak.

Servis alanı olarak Balçova’daki Kent Ormanı Park Alanı’nın kullanılacağı ralli aynı alanda Pazar günü saat 17.00’den itibaren sona erecek…

Türk otomotiv sanayinde 45 yılı geride bırakan ve kurulduğu günden bu yana ticari araç segmentinde faaliyet gösteren Karsan, 2011 İstanbul Ralli Kupası ile Tezcan Dalfidan ve Simin Bıçakçıoğlu’na sponsor olarak motorsporlarına giriş yapmıştı.

Top