You are here
Home > NATIONAL > Todor Slavov 2012 İçin Vites Büyültüyor

Todor Slavov 2012 İçin Vites Büyültüyor

Bulgaristan’ın yeni nesil hızlı pilotlarından Todor Slavov, 2012 sezonu için projelerini şekillendirmeye başladı.

28 yaşındaki pilot 2003 sezonunda Dimitar Iliev’in gözetiminde başladığı kariyerine hızla yükselerek devam ediyor.

Ağırlıklı olarak Doğu Avrupa Rallileri’nde start almayı tercih eden Bulgar pilot, 2007’den beri kullandığı Clio R3’ü ile de vedalaşma peşinde.

Bulbet Racing renklerindeki aracı ile 2009 sezonunda Elpa, Ina Delta ve Mille Miglia Rallilerini de sınıfında kazanan, 2010 sezonunda J-WRC serisini takip ederek ülkemizde de start alan Slavov sezon sonunda üçüncü olarak kariyerinde önemli bir adım atmıştı.

2011 sezonunda ERC’yi iki çeker sınıfında takip ederek tekrar ülkemizde start alan Bulgar pilot, Boğaziçi ve Bulgaristan Rallileri’ni kazanıp şampiyonayı üçüncü sırada tamamlamıştı.

2012 sezonunda iki çekerden dört çeker atmosferik bir araca geçmek için çalışmalarını sürdüren Todor Slavov ve takımı, Türkiye’nin kendilerine uğurlu geldiğine inandıklarından, kesinlikle Boğaziçi Rallisinde start alacaklar.

Ayrıca kendi evlerinde koşulacak IRC ayağı Sliven Rallisi içinde görüşmelerini sürdüren ekip, en kısa zamandan yeni araçları ve sponsorları ile basın karşısına çıkma hedefinde.

Aykut Bilir – RalliTürk Editörü

Top