You are here
Home > WORLD > IRC > Petter Solberg Racing Genişliyor

Petter Solberg Racing Genişliyor

Ford fabrika takımına geçmesine rağmen kendi takımı olan Petter Solberg Racing ile hizmet vermeye devam eden Norveçli pilot, Patrik Flodin’den sonra Kristian Sohlberg ile anlaştı.

Sohlberg, Ford Fiesta Super2000’in direksiyonunda San Marino ve Romanya’daki IRC ayaklarında start alacak.

Finli Sohlberg, “Benim için büyük bir şans. Tekrar dünya arenasına dönmek harika olacak. Bunun uzun süreli bir çalışmanın ilk ayağı olacağını umuyorum.” dedi.

Takım sahibi Petter Solberg ise, “Kristian 30 WRC yarışında start almış yetenekli bir isim. Şu an iki yarış için anlaşmış olsak da sayının artmasını umuyoruz.” dedi.

Takım aynı zamanda Hankook lastiklerinin de geliştiricisi olduğundan önümüzdeki günlerde bir çok yarışta start alacaklarını açıkladılar.

Aykut Bilir – RalliTürk Editörü

Top