You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > KYK 3.Eskişehir Rallisi’nde 69 Kayıt

KYK 3.Eskişehir Rallisi’nde 69 Kayıt

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen 3.KYK Eskişehir Rallisi, bu hafta sonu düzenleniyor.

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci ayağı olan 3.KYK Eskişehir Rallisi, bu hafta sonu gerçekleştiriliyor. 51 ulusal, 6 historic ve 12 de mahalli olmak üzere toplam 69 ekibin katılımı ile gerçekleştirilecek organizasyonda, 11 ayrı takım yer alıyor…

Ekipler; 28 Nisan Cumartesi günü; saat 14.00’te ESPARK AVM‘den start aldıktan sonra, ilk gün 3 ikinci gün de 6 özel etap olmak üzere toplam 9 özel etapta zamana karşı mücadele edecekler. 29 Nisan Pazar günü 15:30’da ESPARK AVM‘de finiş podyumuna ulaşabilmek için ter dökecek olan ekipler, 130 km’si özel etap olmak üzere, toplam 239 km’lik parkurda yarışacaklar.

Pegasus Racing’den Luca ROSSETTI, Burak ÇUKUROVA, Fatih KARA, Bonus Parkur Racing’den Ercan KAZAZ, Castrol Ford Team Türkiye’den Yağız AVCI, Murat BOSTANCI, Team 47’den Volkan IŞIK, Halim ATEŞ  arasında geçmesi beklenen liderlik mücadelesinin yanı sıra sınıflar ve ikiçeker klasmanında da büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor.

KYK ana sponsorluğunda, Banaz Otomotiv, ESPARK, Oscar Party Club, Motto Magazin, Tepebaşı Belediyesi, Dedepark Hotel ve Mantotherm katkıları ile organize edilen 3. KYK Eskişehir Rallisi ile ilgili tüm bilgilere kulübün resmi web sitesi www.esok.org.tr den ulaşmak mümkün.

Top