You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > “MY Team” Eskişehir Rallisi’ne Hazır

“MY Team” Eskişehir Rallisi’ne Hazır

Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz’den oluşan MY Team, Türkiye Ralli Şampiyonası ikinci yarışı olan Eskişehir Rallisi’nde start alıyor.

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası Eskişehir Rallisi ile devam ediyor. 28 – 29 Nisan tarihlerinde koşulacak olan ralli, Eskişehir’in asfalt etaplarında gerçekleştirecek.

MY Team pilotu Hakkı Ağaoğlu, copilotu Hakan Uçucu ve otomobili Mitsubishi EVO 9 ile start alacakken Cüneyt Göz bu yarışa yeni copilotu Çiçek Güney ile katılacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası Nisan ayı başında Ege Rallisi ile başlamıştı. Hakkı Ağaoğlu Sınıf 3’de mücadele ederken, Cüneyt Göz Ford Fiesta R2 ile Sınıf 6’da yarışıyor. İlk yarış sonunda büyük ilgi toplayan MY Team oluşumu Eskişehir’de de iddialı olacak.

28 Nisan Cumartesi günü; 14:00’te ESPARK AVM’den start alacak olan ekipler, 3 etaptan oluşan ilk lopu koşacaklar. Aynı üç etabı, Pazar günü de iki kez geçecek olan ekipler, 29 Nisan Pazar günü 15:30’da yine ESPARK AVM’de finişe gelecekler.

130 km’si özel etap olmak üzere, toplam 239 km’den oluşan 3. KYK Eskişehir Rallisi’nin büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor.

Yarış öncesi açıklama yapan Cüneyt Göz şunları söyledi: “Bu yarışa yeni copilotum Çiçek Güney ile giriyorum. İlk yarışta olduğu gibi sınıfımda podyum görmek istiyorum.”

My Team isimli yepyeni bir yapılanma ile bir araya gelen Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz, sponsorları  Ağaoğlu, Burn, Coca Cola, Deniz Medya Grup, Full, GP Garage, pozitifdekor.com,  Sony  ve Strategia desteği ile Türkiye Ralli Şampiyonası yarışında start alacaklar.

Top