You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > GÜNARSLAN, Ford Fiesta Cup’ta Start Alıyor

GÜNARSLAN, Ford Fiesta Cup’ta Start Alıyor

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü İSOK tarafından organize edilen 33. İstanbul Rallisi, bu hafta sonu büyük çekişmeye sahne olacak.

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. ayağı olan 33. İstanbul Rallisi, 9-10 Haziran tarihlerinde organize ediliyor. Bu yıl büyük bir çekişmeye sahne olan şampiyonada, ekipler ilk kez toprak parkur üzerinde kozlarını paylaşacaklar.

Murat GÜNARSLAN – Bora ARABACI ikilisi de, NEO MOTORSPOR Ralli Takımı’na dahil olarak Ford Fiesta ST ile yarışacak. Bu yıl Ford tarafından organize edilen Fiesta Cup/Fiesta Kupası’na dahil olan ekip, hem Sınıf 8 hem de Fiesta Cup Birinciliği için ter dökecek.

30 yıldan bu yana Ford Yedek Parça işi yapan ve sektörün en büyüklerinden biri olan ÖZOTOFORM ‘un sponsorluk desteğini alan Murat GÜNARSLAN, 33. İstanbul Rallisi öncesi son durumu şu sözlerle değerlendirdi; ” Öncelikle Fiesta Kupası’nda yarışmam için sponsorluk desteğinin de ötesinde, tüm maddi ve manevi desteğini veren ÖZOTOFORM’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yarışta, ilk kez direksiyonuna geçeceğim Ford Fiesta ST ile hem yarışan tüm Fiesta’lar arasında en iyi yerde olmak istiyoruz hem de Sınıf 8’de puan ve kupa kazanmak istiyoruz. Tecrübeli co-pilotum Bora Arabacı ile elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu kupaya katılmamız için bizi teşvik eden Castrol Ford Team Turkey Direktörü Sn. Serdar Bostancı’yı da çok teşekkür ediyorum.”

9-10 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan 33. İstanbul Rallisi’nde Cumartesi gününü yol keşfi ve teknik kontrol ile geçirecek olan ekipler, Pazar günü 09:30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan start alarak zorlu mücadeleye başlayacaklar.

Göçbeyli (ISG), Yeşilvadi ve Oruçoğlu etaplarını üçer kez geçecek olan ekipler, servis alanı olarak yine Sabiha Gökçen Havaalanı’nı kullanacaklar ve saat 19.00’dan itibaren yine aynı noktadaki finiş podyumuna ulaşabilmek için ter dökecekler.

Yarışın detaylı bilgileri ve canlı sonuçlarına www.isok.org.tr adresinden ulaşmak mümkün.

Rallinin online sonuçlarını da; www.rallisonuc.com adresinden takip edebilirsiniz.

2012 Ford Fiesta Kupası Takvimi

1. İstanbul Rallisi / 9-10 Haziran

2. Uluslararası Boğaziçi Rallisi / 7-8 Temmuz

3. Ford Otosan Kocaeli Rallisi / 28-29 Temmuz

 

ÖZOTOFORM Hakkında

1982’de Ford piyasasında hizmete başlayan firmamız 30 yıldır kalite ve güvencesinden ödün vermeden tüm müşterilerine en iyi hizmeti vermektedir. Ford markası altındaki, gerek ticari gerekse binek tüm araçların her nevi (mekanik ve kaporta) yedek parçası ve aksesuarlarının satışını gerçekleştirmekteyiz.

Serçekale Sk. No:13 Cevizlibağ / İstanbul

+90 212 481 93 78-80

Top