You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Yağız’ın Avrupa Serüveni Devam Ediyor

Yağız’ın Avrupa Serüveni Devam Ediyor

Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi, bu hafta sonu Intercontinental Rally Challenge (IRC) 11. yarışı olan Sliven Rallisi’nde start alıyor. Bulgaristan’da düzenlenen ve 45 ekibin katıldığı organizasyon, aynı zamanda Avcı’nın lider olduğu Doğu Avrupa Ralli Kupası’na da puan veriyor…

2009-2010 ve 2011 sezonlarında Türkiye Ralli Şampiyonu olarak yükselişini sürdüren genç pilot Yağız Avcı, sezona uluslararası yarışlarla devam ediyor. 15-16 Eylül tarihlerinde Ukrayna’da düzenlenen Yalta Rallisi’ni birinci bitirerek Kıtalararası Ralli Şampiyonası(IRC)’de zafere ulaşan ilk Türk ekip olan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez, sezona Sliven Rallisi ile devam ediyor.

45 ekibin start alacağı 28-30 Eylül tarihlerindeki Sliven Rallisi’nde Castrol Ford Team Türkiye adına Edox, Hursan Lojistik ve Mac Team desteğinde Ford Fiesta S2000 ile yarışacak olan Avcı-Gücenmez ikilisi 2. sırada start alacak. Aynı takımdan Murat Bostancı-Onur Vatansever ile Buğra Banaz-Burak Erdener de Ford Fiesta R2 ile zorlu mücadelede yer alacaklar.

Avcı yarış öncesinde “Bulgaristan’da düzenlenen Sliven Rallisi de, Yalta Rallisi kadar zorlu olacak. Gerçekten çok güçlü rakiplerimiz var, daha kısa bir yarış olsa da asfalt zeminde oldukça zorlu bir yarış olacak. Bu yarıştaki hedefimiz ilk 3 içerisinde tamamlayıp Doğu Avrupa Ralli Kupası liderliğimizi garantilemek. Castrol Ford Team Türkiye olarak 3 ekiple bu zorlu mücadeleye hazırız ve başarılı sonuçlarla dönmeyi hedefliyoruz. ” açıklamasını yaptı.

Not: Pilot hakkında detaylı bilgi ve görsellere www.yagizavci.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Top