You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Cumhuriyet Rallisi’nde Zafer Orçun Nural’ın

Cumhuriyet Rallisi’nde Zafer Orçun Nural’ın

EOSK’un 2012 sezonundaki son ralli organizasyonu Nazilli’ye bağlı İsabeyli beldesinde koşuldu. İsabeyli Beldesi-Demirhan Köyü ve Atça Beldesi arasında iki ayrı parkurda dört kategoride yapılan 89. Yıl Cumhuriyet Rallisi’nde heyecan sona erdi. İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim ”Fiat Punto Super2000” otomobili ile rallide start aldı ve süper kategoride birinci olarak podyuma çıktı.

17 Kasım Cumartesi günü İsabeyli Meydanı’nda saat 15:00’da ilk otomobile verilen  sembolik  start ile başlayan 89. Yıl Cumhuriyet Rallisi heyecanı Pazar günü geçilen altı özel etap ile devam etti. 18 Kasım Pazar sabahı saat 10:00’dan itibaren direksiyon başına geçen ekipler, Şırlan ve İsabeyli etaplarını üçer kez geçtikten sonra saat 15:30’dan itibaren finiş podyumuna ulaştı.

Ralli heyecanına Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda İsabeylili sporsever ortak oldu.

Genel klasmanda Orçun Nural birinci, Kemal Çetinkaya ikinci, İsmail Cabacı ise üçüncü oldu. Süper grupta Kuvvet Erim-Burak Koçoğlu ikilisi birinciliği, Berkay Hakkı Şavkay-Can Hergüner ikilisi ikinciliği, Mithat Diker-Meltem Mengi ikilisi ise üçüncülüğü elde etti.

Kategori 1’de Kemal Çetinkaya birinci, İsmail Cabacı ikinci, Rüstem Günay üçüncü, Kategori 2’de Erdal Oral birinci, Göktuğ Tuncay ikinci, Kategori 3’de Orçun Nural birinci olurken 89. yıl Cumhuriyet Rallisi’nin en iyi kadın pilotu da Yonca Güngör oldu. Bayan Co-Pilot birincisi Meltem Mengi, ikinci ise Funda Oral podyuma çıkan isimler oldu.

Top