You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu

Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu

Luca Rossetti Demir Berberoglu Matteo ChiarcossiKısa adı TOSFED olan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun geleneksel olarak düzenlediği “Şampiyonlar Gecesi Ödül Töreni” büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

05-06 Ocak hafta sonu, otomobil sporları camiası için oldukça yoğun geçti. Kasım ayı başında yönetime gelen Demir Berberoğlu başkanlığındaki TOSFED’in yeni yönetim kurulu, iki gün boyunca Grand Cevahir Hotel’de yapılan Kulüpler ve branş toplantılarında, ilk kez kulüp yetkilileri ve takımların karşısına çıktı. Sporumuzdaki çözülmesi gereken sorunlar ve yeni çalışma yöntemlerinin aktarıldığı toplantılarda, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Turkiye Ralli Takimlar Birincisi CFTTFarklı toplantılara sahne olan hafta sonu, 2012 Şampiyonlar Gecesi Ödül Töreni ile son buldu. Yaklaşık 800 davetlinin katıldığı gece, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto başta olmak üzere Penta Reklam, Toshiba, Rallivideo.com, Bee Danışmanlık ve Can Ajans’ın destekleriyle gerçekleştirildi.

TOSFED Başkanı Demir Berberoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan törende, öncelik 2012 yılında organizasyon düzenleyen kulüpler, TOSFED’in il temsilcileri, teknik kurul ve gözetmen kurulu başkanları, sporumuza en çok yer veren medya mensupları ve kuruluşları ile sponsorlara birer teşekkür plaketi verildi.

Turkiye Ralli Bayan Pilot CopilotlarGece, 2012 Türkiye Şampiyonaları ve özel kupalarda, sene sonu klasmanlarında ilk üçe giren sporcuların kupalarını almalarıyla devam etti. Sırasıyla karting, klasik otomobil, otokros, tırmanma, off-road, pist, historic rally ve ralli branşlarının yanısıra Ford Fiesta Rally Cup, Vizio GT3 Challenge, Rotax Max Challenge organizasyonlarının en hızlı isimleri ve takımlarının kupalarına kavuştuğu gecede, toplam 199 kupa ve 135 plaket dağıtıldı.

Top