You are here
Home > TURKEY > ARB > Alkanlar Metal, Aras Cam Rallisi’ne Hazır

Alkanlar Metal, Aras Cam Rallisi’ne Hazır

Tolga Tezeken & Kemal Çetinkaya
Tolga Tezeken & Kemal Çetinkaya

2-3 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan TOSFED Ralli Kupası’na ve Ege Ralli Kupası’na puan veren Aras Cam Rallisi, Batı Anadolu Motorsporları Kulübü  BMS tarafından organize edilecek. Aras Cam ana sponsorluğunda düzenlenecek yarış, tek gün sürecek ve toplam altı özel etapta koşulacak.

Başarılı ralli pilotlarından Alkan Erden, örnek bir davranışla daha önce de desteklediği ekibe tekrar destek oluyor. Aras Cam Rallisi’nde Kemal Çetinkaya – Tolga Tezeken ikilisi Alkanlar Metal – Lazer sponsorluğunda parkurda olacaklar.

Fiat Palio otomobilleri ile Kategori 1’de bu sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan Kemal Çetinkaya – Tolga Tezeken ikilisi, ilk yarışta “temkinli” bir yarış çıkarmayı planlıyorlar. Alkanlar Metal sponsorluğunda TOSFED Ralli Kupası’nın yanı sıra Ege Ralli Kupası ve Ege Kupası’nı da kovalayacak olan ekip, sezonun kendileri için uzun olması sebebiyle özellikle ilk yarışlarda daha sakin tempoda yarışacaklarını ve kupalardaki durumlarına göre strateji belirleyeceklerini ifade ettiler.

Yarış, 3 Mart Pazar günü 10:00’da Teos Marina’dan verilecek sembolik start ile başlayacak ve altı özel etabın geçilmesinin ardından yarış 15:25’te sona erecek.

Top