You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > TOSFED’den İletişim Atağı

TOSFED’den İletişim Atağı

Besttime RV Atil Atilgan2012 sezonunun başından itibaren sporun tanıtımı ve medyada daha fazla yer bulması amacıyla çalışmalarını hızlandıran Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, yeni sezonda iletişim konusundaki çalışmalarını daha geniş kapsamlı sürdürecek.

Video görüntüleri için Rallivideo.com, fotoğraflar için Best Time Ajans ve sosyal medya yönetimi ile medya danışmanlığı için de Bee Danışmanlık ile anlaşmaya varan TOSFED, internet hizmetleri için de Made In Web’den hizmet almayı sürdürecek.

Rallivideo.com ve Best Time Ajans ekipleri, 2013 sezonundaki tüm ulusal yarışmalar (ralli, tırmanma, rallikros, pist, karting, off-road) ve TOSFED Ralli Kupası yarışlarında TOSFED adına çekim yapacak.Fatih Yalçınkaya, Burak Temizsoy ve Kemal Çetinkaya’dan oluşan Rallivideo.com ekibi ile Harun Özdemir, Gürkan Çağlar, Erkan Ertuğrul ve Uğur Tolaman’dan oluşan Best Time Ajans ekibi 2013 sezonu boyunca tüm ulusal yarışmalarda, kulüplerimizden herhangi bir bedel almaksızın görev yapacaklar.

Bu anlaşma gereği, 2012 sezonunda olduğu gibi haber amaçlı video görüntüleri ve fotoğraflar tüm televizyon kanalları ve haber ajansları ile paylaşılırken;  yarışın ardından gelen hafta içinde hazırlanacak olan uzun özetler yenilenecek olan TOSFED web sitesi üzerinden TOSFED TV kanalından paylaşılacak.

TOSFED’in resmi yayıncı kuruluşu olarak görev yapacak olan Rallivideo.com ekibi ile resmi fotoğraf ajansı olan Best Time Ajans’ın yarışlarda, hangi şartlar ve haklar dahilinde çalışacakları, önümüzdeki günlerde resmi bir duyuru ile organizatör kulüplerimize ilan edilecektir.

TOSFED Basın Danışmanı Atıl Atılgan’ın çabaları sayesinde, 2013 sezonuna büyük bir ivmeyle giren otomobil sporlarının, medyada daha fazla yer bulabilmesi adına önemli bir adım atılacağına inanıyor, anlaşmaların tüm camiamız için hayırlı olmasını diliyoruz.

Medya ve iletişim konularında Atıl ATILGAN ile [email protected] adresinden irtibata geçilebilir.

Top