You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Alkanlar Metal Ekibi Eskişehir Rallisi’nde

Alkanlar Metal Ekibi Eskişehir Rallisi’nde

2013 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışı olan ve Balkan Ralli Şampiyonası’na da puan verme özelliği taşıyan, ayrıca Tosfed Ralli Kupası’na da puan veren Eskişehir Rallisi 4-5 Mayıs tarihlerinde Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından Eskişehir’de düzenlenecek.

Kemal Cetinkaya Tolga Tezeken02Alkanlar Metal – Lazer sponsorluğunda Ege Rallisi’ne katılan ve şanssız bir şekilde start takına çıkamadan motor arızası nedeniyle yarış dışı kalan Kemal Çetinkaya Tolga Tezeken ikilisi de yarışa hazır. Tosfed Kupası’nı kovalayan ekip, ilk yarışta üçüncü olarak sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Alkan Erden’in de tam desteği ile yola devam eden ekip, bu yarışla birlikte yaşadıkları şanssızlıklardan kurtulmak ve problemsiz bir yarış çıkarmak istiyor. Çetinkaya ve Tezeken, Alkanlar Metal – Lazer renklerinde Fiat Palio otomobilleri ile kategori 1’de yarışı yine ilk üç içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Eskişehir Rallisi, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 17:30’da Espark AVM’den verilecek sembolik start ile başlayacak ve 5 Mayıs Pazar günü altı etabın geçilmesinin ardından yarış 17:00’da yine Espark AVM’de son bulacak. Finiş seronomisi de burada gerçekleştirilecek.

Alkanlarlazer.com.tr

Top