You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Bora Çantepe, Yeşil Bursa’da

Bora Çantepe, Yeşil Bursa’da

Bora Cantepe Soner CevikBu yıl 38.kez düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi, kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından OYAK-Renault’nun ana sponsorluğunda, Technospray, Crowne Plaza Bursa,Teknomak2000 ve Bursa Büyükşehir Belediyesi katkıları ile düzenleniyor.

Ana sponsorları Ege Asal Metal ve GTS Group olan genç ekip Fiat Palio KİTCAR marka araçları ile yarışın mahalli kısımında güçlü rakipleri karşısında yarışacaklar.

Bu sezon ilk defa Izmir dışında da sporculara destek veren ana sponsorları Ege Asal Metal bünyesinde çıkacakları Yeşil Bursa Rallisinde öncelikleri, sezon boyu takip ettikleri TOSFED Kupasına antrenman olması amacıyla bolca deneyim edinmek ve veri toplamak oldugunu ifade eden ekip hedeflerinin yarıştıkları sınıfta ve mahalli genel klasmanında podyum oldugunu belirtti.

2013’ün bu sıcak günlerinde 6-7 Temmuz’da koşulacak olan 38.OYAK-RENAULT Yeşil Bursa Rallisi, pazar sabahı 07.30’da Tuzaklı, Soğukpınar ve Kirazlı özel etaplarını ikişer kez geçerek Crowne Plaza Bursa önündeki finiş podyumunda sona erecek.

Ekip bu sıcakta ter dökecek tüm yarışmacılara başarılar diliyor.

Top