You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > ANOK’ta Yeni Başkan Metin Ertuğrul

ANOK’ta Yeni Başkan Metin Ertuğrul

anoklogoANOK’da Yeni Dönem

TOSFED kurucu derneklerinden Ankara Otomobil Sporları Kulübünde yeni bir döneme giriliyor.

Yaklaşık sekiz yıldır başkanlık görevini başarıyla icra etmiş olan Sayın Meriç Demiralp bayrağı yeni ANOK Başkanı Sayın G. Metin Ertuğrul’a devretti.

Geçtiğimiz yıllar içerisinde özellikle organizasyon kalitesinde büyük yükselişinin en büyük mimarı olan Sayın Meriç Demiralp işlerinin yoğunluğu sebebiyle yeni dönemde başkanlık koltuğuna talip olmadı.

Yeni ANOK Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Sn. G. Metin ERTUĞRUL (Başkan)
Sn. Tunç TUNÇEL (Asbaşkan)
Sn. Aytaç KORKMAZ
Sn. Onur ASLAN
Sn. Sinan KOÇAK
Sn. Mesut Sami BIYIK
Sn. Fırat Murat TEKİN

Metin Ertugrul ANOKANOK Başkanı G. Metin Ertuğrul konuyla ilgili olarak;

“Öncelikle sporumuza ve kulübümüze kattıkları için Sn. Meriç Demiralp’e teşekkür etmek isterim. Bizlere kırılması zor rekorlarla bu kulübü teslim etti.

Çok zor bir yolculuğa çıkıyoruz. Bir çok sorumluluğun farkında olarak bu göreve talip olduk. Öncelikli hedefimiz organizatör olmakla kulüp olmak kavramlarını birbirinden ayırmak ve iki farklı iş olarak görmek olacak.

Organizatör olarak hali hazırda sahip olduğumuz başarı çizgisini koruyarak, diğer taraftan da ANOK camiasını büyütmeliyiz. Kulübümüz üyeleri arasındaki sosyal ilişkiyi güçlendirmek niyetindeyiz. Elbette bu bir anda olacak bir iş değil, zaman alacak, benim inancıma göre bir hedefiniz ve o hedefe yürüyen gerçekçi planlarınız varsa tek eksik başarıya ulaşacağınız güne kadar geçecek zamandır.

Önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi hedeflediğimiz bir çok proje var. Bu projelerin en büyük ortak özelliği ise büyük bir ekip ve yoğun mesai istiyor oluşu. Yeni dönemde, hele ki tasarılarımızı hayata geçirmek istiyorsak, kapalı bir çalışma modeli izlememiz mümkün değil. Tüm fikirlerimiz herkesle paylaştığımız ve herkesin fikrini dikkatle inceleyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Bu dönemde iletişim en büyük silahımız olacak.

ANOK ülkemizin iletişime en açık kulübü olsun istiyoruz. Tüm camiamız gerek bana gerekse de yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma her mecradan ulaşabilirler. Herkes tercih ettiği yöntemle ister mail ister telefon ister sosyal medya yoluyla bizlere ulaşabilir ve fikirlerinin özenle değerlendirileceğine emin olabilir. Sorumluluklarımızı yerine getirmek için herkesin fikrine ve görüşüne ihtiyacımız var.

Bizler, yönetim olarak üyelerimize fayda sağlamalıyız, Ankara kulübü olarak şehrimize fayda sağlamalıyız, TOSFED’ in lokomotif kulüplerinden biri olarak sporumuza fayda sağlamalıyız, kurumsal tecrübeye sahip bir kulüp olarak çevre illerimizde bulunan yeni kulüplere fayda sağlamalıyız, organizatör olarak sporculara fayda sağlamalıyız, spor kulübü olarak Türk sporuna fayda sağlamalıyız.

Sorumluluğumuzun farkındayız; bu sorumlulukları yerine getirmek için çok yetenekli ve tecrübeli bir ekibe, gerçekçi hedeflere, gerçekçi planlara sahibiz. Geriye kalan ihtiyacımız, başarıya ulaşacağımız güne kadar geçecek zaman.” dedi.

ANOK Yönetim Kurulu

Top