You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Armutlu, Ralliyle Tanışıyor

Armutlu, Ralliyle Tanışıyor

2013_BOSSEK_Armutlu_RallisiTürkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl başlatılan amatör sürücülere yönelik TOSFED Ralli Kupası’nın dördüncü ayağı olan Armutlu Rallisi, 31 Ağustos-01 Eylül tarihlerinde Yalova Armutlu’da organize ediliyor.

Kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Armutlu Belediyesi katkıları ile düzenlenecek olan organizasyon, Yalova’nın Armutlu ilçesindeki 116,80 km. uzunluğundaki parkurda koşulacak. İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara ve Eskişehir’den çok sayıda ekibin katılımı beklenen ralli, 3 özel etabın üçer kez geçilmesinden oluşuyor.

31 Ağustos Cumartesi günü 09.00-12.00 arasında Kaymakamlık Binası önünde gerçekleştirilecek olan teknik kontrol ile başlayacak olan organizasyonda, 10.30-15.00 saatleri arasında yarışa katılacak ekipler yol keşfine çıkarak yarışacakları etapların notlarını yazacak ve kontrol edecekler. Aynı gün akşam saat 18.30’da Armutlu İskele Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan seramonik start ile Armutlu Rallisi resmen başlamış olacak.

01 Eylül Pazar sabahı saat 10.00’dan itibaren Energaz, Mahal Palas ve Armodies özel etaplarını üçer kez kat edecek olan ekipler, saat 16.30’dan itibaren finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecekler.  Ödül Töreni ise aynı akşam saat 18.15’de İskele Meydanı’nda gerçekleştirilecek ve protokolün katılımı ile dereceye giren sporculara kupaları verilecek.

http://www.bossek.org.tr/2013-armutlu-rallisi/

Top