You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Alkanlar Metal Ekibi Armutlu Ralli’sinde

Alkanlar Metal Ekibi Armutlu Ralli’sinde

cetinkaya-tezeken_1TOSFED Ralli Kupası’nın dördüncü ayağı olan Armutlu Rallisi, 31 Ağustos-01 Eylül tarihlerinde Yalova Armutlu’da organize edilecek. Yarış, kısa adı BOSSEK olan Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Armutlu Belediyesinin desteği ile düzenlenecek.

Alkanlar Metal – Lazer ana sponsorluğunda Tosfed Ralli Kupası’nı kovalayan Kemal Çetinkaya – Tolga Tezeken ekibi de takvimdeki uzun aranın ardından bu yarış için hazırlandılar.  Alkan Erden’in de tam desteği ile yola devam eden ekip, Fiat Palio otomobilleri ile kategori 1’de mücadele edecekler. Ekibin teknik desteğini ise Proservice üstleniyor. Ayrıca bu yarışta Özgür Karabağ da kendilerine destek veren isimler arasında.

cetinkaya-tezeken_2Armutlu Rallisi 31 Ağustos Cumartesi günü 18.30’da Armutlu İskele Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan seranomik start ile başlayacak. 1 Eylül Pazar günü 63 km uzuluğundaki dokuz etap geçildikten sonra yarış 16:30’da son bulacak ve ödül töreni aynı akşam saat 18.15’de İskele Meydanı’nda gerçekleştirilecek .

alkanlarlazer.com.tr

Top