You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > BPR’den 7 Birincilik

BPR’den 7 Birincilik

UgurSoylu_EmirSahinAvrupa Ralli Kupası’na dahil 42.Boğaziçi Rallisi’nde 3 ekiple mücadele eden Bonus Unifree Parkur Racing, zorlu yarıştan 7 birincilik ile ayrıldı… Uğur Soylu-Emir Şahin genel klasman ikincisi ve sınıf 3 birincisi olarak kariyerinin en önemli başarısını elde etti.

EnginKap_BasarYavuzÜlkemizin en eski motorsporları organizasyonu olan Avrupa Ralli Kupası’na dahil 42.Uluslararası Boğaziçi Rallisi, 27-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Aynı zamanda Türkiye Ralli Şampiyonası’nın da beşinci yarışı olan rallide 51 ekip, iki gün boyunca 12 özel etapta mücadele etti… Ralliye ulusal ve historic klasmanında toplam 3 ekiple katılan Bonus, Unifree Dutyfree ve Technospray desteğinde yarışan Bonus Unifree Parkur Racing takımı, 7 birincilik büyük bir başarıya daha imza attı.

BurcuBurkutErenkul_SeymaYagizEvo Bilgi Teknolojileri desteğinde Mitsubishi Lancer Evo 9 ile mücadele eden Uğur Soylu/Emir Şahin ekibi, yarışı genel klasman ikincisi ve sınıf 3 birincisi olarak tamamladı. Bu sonuç ile kariyerinin en başarılı yarışını çıkaran Soylu/Şahin ikilisi bu yarışın ardından Türkiye Ralli Şampiyonası Sınıf 3 Birinciliği’nde ikinciliğini sürdürdü.

Takımın genç ekibi Burcu Burkut Erenkul/Şeyma Yağız da, Aydoğanlar Otomotiv, Liqui Moly ve Sonax desteğiyle Genç Co-pilotlar ve Bayan Co-Pilotlar Birinciliği haricinde, Sınıf 8 ikinciliği, Bayan Pilotlar ikinciliği, Genç Pilotlar üçüncülüğünü kazandılar.

BosphorusRallyPodyum30 yaş üzeri ralli otomobillerine açık olan historic klasmanında ise her gün bir yarış olarak değerlendirildi ve Parkur Historic’ten son 2 yılın Türkiye Şampiyonu Engin Kap/Başar Yavuz, her iki gün de hem genel klasman hem de kategori 2 birinciliklerini kazandı.

Bonus Unifree Parkur Racing, Türkiye Ralli Şampiyonası’na 02-03 Kasım tarihlerinde İstanbul Rallisi ile devam edecek…

Not: Takım ve pilotlar hakkında detaylı bilgi ve görsellere www.ParkurRacing.net sitesinden ulaşabilirsiniz.

Top