You are here
Home > TURKEY > Rallikros > Otokros Finali Haftasonu Antalya’da

Otokros Finali Haftasonu Antalya’da

Hakan KarginTürkiye Otokros Şampiyonası’nın 11.-12.ve 13.14. Ayağı 16-17 Kasım tarihlerindeAntalya Motorsporları Kulübü tarafından Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde bulunan yarış pistinde organize edilecek.

Farklı illerden 6 kategoride kalabalık bir katılıma sahne olması beklenen yarış,Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi Uncalı girişi yanında bulunan 2,5 km uzunluğundaki pistte Cumartesi günü sabah 10:00’da başlayacak ve 17:00’ye kadar devam edecek.

Aynı gün saat 19:00’da Konyaaltı Beach Park girişinden başlayacak olanGeleneksel Varyant Show ile yarışların ilk günü son bulacak. Pazar günü ise 11:45’te verilecek start ile başlayacak heyecan dolu yarış saat 18:30’da son bulacak ve 2013 Türkiye Otokros Şampiyonları belli olacak.

Organizasyon ile ilgili bir açıklama yapan Antalya Motorsporları Kulübü Başkanı ve Yarışma Direktörü Hakan ipkin; “Antalya’da böyle bir yarış organize ettiğimiz için gururluyuz, artık bu yarış Antalya’mız için geleneksel bir yarış. Tüm Antalyalılar’ın organizasyona sahip çıkmaları gerekir ve bunun için herkesi varyanta ve Akdeniz Üniversitesi içerisindeki pistimize bekliyoruz.”dedi.

Top