You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Alkanlar Lazer Hitit Rallisi’nde Başarı Arayacak

Alkanlar Lazer Hitit Rallisi’nde Başarı Arayacak

cetinkaya1Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. ayak yarışması Expo 2016 40. Hitit Rallisi, 23 Kasım Cumartesi akşamı Antalya Kültür Merkezi’nden verilecek gösteri startıyla başlayacak. Aynı zamanda Tosfed Ralli Kupası’na da puan veren yarışı Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK ) düzenleyecek.

Alkanlar Lazer – Metal desteğiyle Tosfed Ralli Kupası’nı kovalayan Kemal Çetinkaya – Tolga Tezeken ikilisi de Hitit Rallisi’ne hazır. Tecrübeli yarışçılardan Alkan Erden’in ayrıca bireysel olarak da desteklediği ikili, yarışı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler. Bir önceki ayakta mekanik problem nedeniyle ciddi puan kaybı yaşayan ekip buradan alacakları puanlarla zirve yarışını son yarışa taşımak istiyorlar. İkilinin mekanik desteğini ise Proservice verecek.

Yarışın en ilgi çekici tarafı Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bulunan seyirci etabının iki kez geçilecek olması. Cumartesi günü 16:00’da verilecek sembolik startından ardından ekipler seyirci etabını geçecek. Ertesi gün Kemer tarafında geçilecek dört etabın ardından seyirci etabı bir kez daha geçilecek ve 17:15’de finiş seronomisi ile yarış tamamlanacak.

Alkanlarlazer.com.tr

Top