You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Alkanlar Lazer Ekibi Son Virajda

Alkanlar Lazer Ekibi Son Virajda

Kemal Cetinkaya2013 Türkiye Ralli Şampiyonası ve Tosfed Ralli Kupası, 14-15 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Opar Olio 34.İstanbul Rallisi ile sona eriyor. Şampiyonların belirleneceği yarışı İstanbul Otomobil Kulübü (İSOK) organize edecek. Yarışa ulusal ve özellikle Tosfed Ralli Kupası katılımcılarından çok fazla ilgi bulunuyor. Her iki şampiyonada da 20’şer kayıt mevcut.

Şampiyonların belirleneceği bu son yarışta Alkanlar Lazer – Metal sponsorluğunda Tosfed Ralli Kupası’nı kovalayan Kemal Çetinkaya – Tolga Tezeken ikilisi son yarışa kategori 1’de rakibiyle aynı puanda liderliği paylaşarak giriyorlar. Bu yarışı en iyi yerde tamamlayıp sezonu güzel bir şekilde tamamlamayı hedefleyen ekibin en büyük destekçisi Alkan Erden. Ekibin mekanik desteğini ise Proservice sağlıyor.

cetinkaya-tezeken1Ekipler toplam uzunluğu 274,14 km. olan Opar Olio 34.İstanbul Rallisi’nde, 92,52 km. uzunluğundaki 6 özel etapta mücadele edecekler. Ralli merkezi olarak The Green Park Pendik’in kullanılacağı rallinin servis alanı da Pendik Pazar Yeri olacak. 15 Aralık Pazar sabahı saat 09:00’dan itibaren Pendik Pazar Yeri Servis Çıkışı’nda gerçekleştirilecek olan seremonik start ile başlayacak mücadelede ekipler, Opar Olio 1 (Göçbeyli) , İTO 1 (Ulupelit) ve Green Park 1 (Oruçoğlu) özel etaplarını kat edip, 11:44’den itibaren Pendik Pazar Yeri Servis Alanı’na ulaşacaklar. 30 dakikalık servis sonrasında yeniden bu 3 etabı geçecek olan ekipler saat 15:40’dan itibaren Pendik Pazar Yeri Servis Alanı’ndaki finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecekler.

Alkanlarlazer.com.tr

Top