You are here
Home > WORLD > WRC > Ostberg Citroen’den Umutlu

Ostberg Citroen’den Umutlu

J_ANDERSSON_M_OSTBERGM-Sport’tan bu yıl Citroen’e transfer olan Norveçli genç pilot Mads Ostberg sezona tam anlamıyla hazır olduğunu söyledi.

Otomobili Aralık başında ilk kez test eden Ostberg, Fiesta ile DS3 arasındaki önemli setup farkına şaşırdığını, iki takımın farklı şekilde çalıştıklarını belirtti.

Bu takımın bir parçası olmaktan onur duyduğunu belirten Norveçli, buranın gerçek performansını gösterebileceği doğru yer olduğunu söyledi.

Otomobilden ve otomobilin hissiyatından çok memnun olduğunu belirten genç pilot, DS3’ün çok dengeli ve istikrarlı bir otomobil olduğunun altını çizdi.

Fiesta ile DS3 arasında sürüş farkı olduğuna da değinen pilot bu otomobile farklı bir şekilde davranılması gerektiğini fakat tüm tepkilere çok doğal ve çok hızlı bir şekilde yanıt verdiğini belirtti.

Fransız ekibe katılmadan önce İngiliz Prodrive ve M-Sport takımlarının çatısı altında yarışan genç pilot burada tüm detayların kendisi için çok yeni olduğunu çalışma şeklinin, setupların, tecrübenin daha önceki takımlardan çok farklı olduğunu ifade etti.

Ayrıca ülkesi Norveç’te herkesin Citroen’e geçmesinden inanılmaz memnuniyet duyduğunu bildirdi.

HABER: Gökhan Saraçoğlu – RalliTürk.net Editörü

Top