You are here
Home > WORLD > WRC > Ogier 2014 İçin İddialı

Ogier 2014 İçin İddialı

2013-Monte-Carlo-Sebastien-Ogier-VW-Polo-R-WRC-02Sebastien Ogier, önümüzdeki hafta yapılacak Monte Carlo Rallisi öncesi rakiplerini uyardı ve Volkswagen Motorsport Takımı olarak, şampiyonluk ünvanlarını korumak için iyi hazırlandıklarını söyledi.

Geçtiğimiz yılın şampiyonu 9 ralliyi kazanarak sezonu tamamlayarak, etkileyici bir zafere imza atmıştı. Şampiyon pilot geçtiğimiz hafta Wolfsburg’daki VW merkezinde düzenlenen “Ünvan Savunma Projesi” adlı toplantı sırasında takım arkadaşlarını ayrı tutarak rakiplerini uyardı.

Ogier; “Sezonun son yarışının son etabından Monte Carlo’ya kadar sadece 61 günümüz vardı ve o günden bu yana ünvanımızı korumak için tam gaz hazırlıklara devam ediyoruz.” dedi.

VW Motorsport Direktörü Jost Capito ise; “Monte Carlo için elimizden gelen tüm hazırlıkları yaptık, Polo R WRC’de bir çok geliştirmeler hayata geçirdik. 2014 Dünya Ralli Şampiyonası’nda bir çok yenilik var, biz de rakiplerimizle olan mücadelemizde elimizdeki yeniliklerle devam edeceğiz. Takımımızın geçtiğimiz yıl gösterdiği inanılmaz takım ruhuna bir kez daha teşekkür ediyor, 2014 sezonunda da devamını diliyorum.” dedi.

Gökhan Saraçoğlu

Top