You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > 2014 Lisans Tescil Bedelleri Açıklandı

2014 Lisans Tescil Bedelleri Açıklandı

TOSFED2014 sezonunda geçerli olacak sporcu lisans bedelleri, izin yazıları bedelleri, kulüp organizasyon ve yarıl aidatları açıklandı…

Önceki senelerde uygulanan günlük lisans uygulaması 2014 yılı itibari ile kaldırılmıştır.

Sürücü Lisansları branşlara göre farklılıklar gösterir. Ralli, Pist, Offroad, Tırmanma, Otokros, Karting, Otodrag, Drift, BAJA, Trial, Klasik Otomobil olmak üzere ayrılırlar.

Yarışmacı lisansları ise otomobil, 4×4,  Gokart / Drag / Drift  ve Klasik Otomobil şeklinde sınıflanır.
Ralli, pist,  tırmanma ve otokros branşlarında, ´Otomobil´ yarışmacı lisansı düzenlenir.
Offroad, BAJA, Trial branşlarında, “4×4” yarışmacı lisansı düzenlenir.
Karting, Drag ve Drift branşlarında, “Gokart / Drag / Drift” yarışmacı lisansı düzenlenir.

TOSFED´den alınan lisanslar 1 yıl süre ile geçerli olup her sene yeniden çıkartılması gerekir.

Lisans başvurusu yapılmış ve kartı basılmış olan sporcularımızdan, ileriki yıllarda sadece sağlık raporu ve lisans tescil bedelinin ödendiğine dair belge istenir.

Önceki senelerde uygulanan A/B/C lisans tipi uygulaması 2014 yılı itibari ile kaldırılmıştır.

Tüm yarışmalarda, sporcular ve yarışmacılar lisanslarını üstlerinde taşımak zorundadır ve  görevliler tarafından istendiğinde veya idari kontrollerde lisansların ibrazı zorunludur.
Tüm sporcu lisanslarının % 30 ‘u organizatör kulüplerimize katkı payı olarak ödenmektedir. 2014 yılından itibaren katkı payının hangi kulübe yatırılmasını istiyorsanız siz sporcularımız seçim yapacaklar ve KULUBÜNÜZ yazan alanda çıkan kulüpler arasından seçiminiz yapabileceksiniz.

Lisans Kartınızda KULUBÜNÜZ olarak görülmesini istiyorsanız kutucuğu tıklamanız yeterlidir. Tıklamadığınız zaman KULUBÜNÜZ lisans kartınızda görülmeyecektir.

Başvurular 15 Ocak tarihinden itibaren online olarak yapılabilecektir. Online Lisans adresindeki gerekli alanlar eksiksiz doldurulmalı ve kuralların kabul edildiğine dair imza yerine geçen onay kutucuğunun işaretlenmesi gerekmektedir. Internet üzerinden kayıt sırasında dijital olarak vesikalık fotoğraflarınız, sağlık raporunuz, banka havale dekontunuz sisteme yüklenebilmektedir.

Ayrıca ödemelerinizi kredi kartı ile yapabilmektesiniz. Tüm işlemleri tamamlayarak kredi kartı ile ödemesini tamamlayan sporcularımız geçici lisans belgesini ve geçerli lisans numarasını bastırabilmektedir. Bu geçici lisans belgesinin yazıcıdan çıktısını almanız halinde sağlık raporunuz ile birlikte idari kontrolde ibraz ederek yarışlara katılmanız mümkün olacaktır. 7 Gün içinde asıl lisans kartınız adresinize postalanacaktır.

SPORCU LİSANS TESCİL ÜCRETLERİ TIKLAYINIZ

İZİN YAZILARI BEDELLERİ TIKLAYINIZ

KULÜP ORGANİZASYON ve YARIŞ AİDATLARI TIKLAYINIZ

Top