You are here
Home > MOTORSPORT > GO Motorsport Hollanda’da Podyuma Ele Geçirdi

GO Motorsport Hollanda’da Podyuma Ele Geçirdi

GoMotorsports01Go Motorsports, Hollanda’nın Zandvoort pistinde koşulan yarışlarda büyük başarı gösterdi. Tamamı Türk ekip ve pilotlardan oluşan takımımız kendi kategorisinde podyumda üç pilotu ile yer aldı.

Arif Suyabatmaz, Cengiz Oğuzhan, Cenk Ceyişakar ve Yadel Oskan’dan oluşan pilot kadrosu ile özel davet üzerine katıldığı Porsche Cup Beneluks organizasyonunda takımımız başarılı bir hafta sonunu geride bıraktı. Solo Grup’ta Porsche GT3 otomobilleri ile Cengiz Oğuzhan birinci olurken Yadel Oskan ikinci, Arif Suyabaymaz ise üçüncü oldu. Koşulan ikinci yarışta podyumun en üst basamaği yine değişmedi ve Cengiz Oğuzhan galibiyeti kucakladı. Bu kez Cenk Ceyişakar ikinci olurken, Arif Suyabatmaz yine üçüncülük basamağındaydı. Hafta sonu bir de iki saatlik endurance yarışı koşudu. Endurance yarışında ipi göğüsleyen takımın tecrübeli pilotu Cenk Ceyişakar oldu. Cengiz Oğuzhan ikinci, Yadel Oskan ise üçüncü tamamladı. Arif Suyabatmaz bu yarışta attığı spin sonrası yol dışına çıkarak yarışı tamamlayamadı.

GoMotorsports02Go Motorsports sezona Porsche GT3 Cup Challenge Orta Avrupa’nın Polonya’da önümüzdeki hafta sonu koşulacak yarışı ile devam edecek.

ATA Freight Line, Lamp 83, A&S optik ana sponsorluğunda, D-Smart medya desteği, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri ile başlayan bu heyecan ve adrenalin dolu yarış sezonunun 8 ülkeyi kapsayan yarış takvimi de dahil tüm detayları www.gomotorsporlari.com ve www.facebook.com/gomotorsporlari adreslerinden takip edilebilir.

Top