You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Bursa’da Zorlu Mücadele

Bursa’da Zorlu Mücadele

simin_bicakciogluSon 2 yılın Türkiye Ralli Kadınlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu, tüm otomobil severleri bu hafta sonu gerçekleştirilecek Yeşil Bursa Rallisi’ne Kültürpark seyirci etabına davet etti…

Oyak Renault 39.Yeşil Bursa Rallisi, 14 Haziran Cumartesi günü saat 13:45’de Oyak Renault fabrikası önünden verilecek seramonik start ile başlıyor. 2 gün sürecek olan 400 kilometre uzunluğundaki yarış, 40 ekibin katılımla büyük mücadelelere sahne olacak.

Son 2 sezonun Türkiye Ralli Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu da, 2014 sezonuna bu hafta sonu Bursa’da devam ediyor. 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk toprak yarışında 19 numara ile mücadele edecek olan başarılı pilot, zafer serisini Bursa’da sürdürmek istiyor.

Neo Motorspor teknik desteğinde DC Shoes, Hayaller Gerçektir ve A&S Transport sponsorluğunda mücadele eden Bıçakcıoğlu, Gürkal Menderes co-pilotluğunda Mitsubishi Lancer EVO IX yarış otomobili ile Bursa öncesi yaptığı testte, otomobilinde farklı ayarlar ve lastikler denediklerini sonuç olarak çok verimli bir çalışma sonucunda yarışa hazır olduklarını dile getirdi.

Simin_Bicakcioglu_TestTüm otomobil severleri 14 Haziran Cumartesi günü saat 14:00’de Kültürpark içinde gerçekleştirilecek seyirci etabına davet eden Bıçakcıoğlu, ayrıca 15 Haziran Pazar günü de Orhaneli yolu Nalınlar Köyü’nde yer alan Red Bull Seyirci Alanı’nda hem eğlence hem de rallinin bir arada yaşanacağının belirtti…

Top