You are here
Home > MOTORSPORT > Go Motorsports Yine Duble Yaptı

Go Motorsports Yine Duble Yaptı

Go Motorsports takımı Polonya’nın Poznan pistinde yarıştı. Porsche GT3 Cup Orta Avrupa serisinde ülkemizi temsil eden pilotlarımız, podyum geleneğini bozmayarak Cenk Ceyişakar ile birinci Cengiz Oğuzhan ile ikinci oldular. Polonyalı rakiplerini kendi evlerinde geçme başarısını gösteren pilotlarımız, takımımızın gücünü ortaya koydu.

GoMotorsports03Arif Suyabatmaz, Cengiz Oğuzhan, Cenk Ceyişakar ve Yadel Oskan’dan oluşan pilot kadrosu ve tamamı Türk ekibi ile katıldığımız Poznan yarışı yüsek tempoda geçti. 4083 metre uzunluğundaki hızlı Poznan pistinde yarışan pilotlarımız toplamda 18 pilotun yarıştığı Orta Avrupa yarışında podyuma çıkarak büyük başarı gösterdi. Poznan pistinde daha önce birçok kez yarışmış olan Polonyalı pilotların arasından sıyrılarak podyumun ilk iki basamağını ele geçiren Türk takımımız ülkemizi gururlandırdı.

14 tur üzerinden koşulan yarışta üçüncülük için uzun süre mücadele eden Yadel Oskan beşincilikle yetinmek zorunda kalırken , Arif Suyabatmaz sekizinci oldu. Hafta sonu koşulan ikinci yarışta ilk yarışın galibi Cenk Ceyişakar şanzıman arızası ile yarış dışı kalırken takım adına en iyi dereceyi Cengiz Oğuzhan elde etti.

ATA Freight Line, Lamp 83, A&S optik ana sponsorluğunda, D-Smart medya desteği, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri ile başlayan bu heyecan ve adrenalin dolu yarış sezonunun 8 ülkeyi kapsayan yarış takvimi de dahil tüm detayları www.gomotorsporlari.com adresinden takip edebilirsiniz.

Top