You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > En Cesurlara Davet

En Cesurlara Davet

Castrol “Güçlü Deneyimler” Kampanyasına Devam Ediyor, İngiltere’de Gerçek Ralli Heyecanı Yaşatıyor!

En Cesur Anını Anlatanlar, Castrol’le Ford Dünya Ralli Takımı’nın Konuğu Oluyor!

Ford-M-Sport-Deneyim-Gorseliİleri teknolojiye sahip yağları geliştirmek ve test etmek için dünyanın en iyi yarış takımları ile beraber çalışan Castrol, Türkiye’de de motor sporları tutkusu ve deneyimini bizzat son tüketiciye yaşatmak hedefiyle www.gucludeneyimler.com web sitesi üzerinden sürdürdüğü kampanya serisinin 3. ayağında İngiltere’de ralli heyecanına davet ediyor. Castrol Türkiye’nin deneyim odaklı kampanyasının 3. ayağına katılmak için, en cesur oldukları anlara dair hatıralarını paylaşanlar arasından jürinin seçeceği 2 talihli, 3-5 Eylül tarihleri arasında Castrol EDGE destekli Ford Dünya Ralli Takımı’nın kalbinin attığı İngiltere’de M-Sport tesislerini ziyaret ederken, Ford markalı ralli otomobillerini de bizzat kullanacağı eşsiz bir adrenalin deneyimi yaşayacak.

Dünya genelinde araç üreticileri ile gerçekleştirdiği ortak mühendislik çalışmaları ve sponsorluklarla dikkat çeken lider madeni yağ üreticisi Castrol, Türkiye’de motor sporlarını bizzat son tüketiciye yakınlaştırmak ve onlara unutulmayacak deneyimler yaşatmak hedefiyle www.gucludeneyimler.com adresli web sitesi üzerinden başlattığı kampanyası serisinin 3. ayağını ise Ford Dünya Ralli Takımı’yla gerçekleştiriyor.

Castrol, 3-5 Eylül tarihlerinde İngiltere’de Ford Dünya Ralli Takımı’nın ar-ge ve üretim merkezi olan M-Sport tesislerinde düzenlenecek etkinliğe Türkiye’den 2 cesur otomobil tutkununu ortak edecek. 10 Ağustos gece yarısına kadar Castrol’ün www.gucludeneyimler.com adresli web sitesi üzerinden en cesur oldukları anları dair hatıralarını paylaşanlar arasından seçilecek 2 talihli, hem Ford ralli otomobillerini bizzat kullanacak hem de deneyimli pilotlar eşliğinde Ford Fiesta WRC’nin sağ koltuğunda adrenalin dolu bir deneyim yaşayacak.

Top