You are here
Home > TURKEY > Mahalli > OrijinalSepet.com Rally Şile’de

OrijinalSepet.com Rally Şile’de

Murat Gunarslan OrijinalSepet 032014 TOSFED Ralli Kupası’nda sezonun final yarışı olan RALLY ŞİLE, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından; Şile Belediyesi, SGS, AutoClub ve Kale Oto Radyatör katkıları ile 22-23 Kasım tarihlerinde İstanbul Şile’de düzenlenecek.

Sporun daimi isimleri Murat GÜNARSLAN – Erhan ARIKAN ikilisi Rally Şile’de GP Garage tarafından hazırlanan Gr.A Citroen C2 ile Kategori 2’de mücadele edecekler.

OrijinalSepet.com, GSMTeknikServis.com, Akü Dünyası, LogiLink Türkiye, Yokohama ve Timur Ozalit sponsorluğunda bu yarışta start alacak olan Murat Günarslan, sezonu kürsüde kupayla tamamlamayı hedefliyor.

Murat Gunarslan OrijinalSepet 02Ralli kariyerindeki 36. yarışı için hazırlıklarını tamamlayan Murat Günarslan, zorlu ralli için dakikaları saymaya başladı. Sürekli değişen hava durumu tahminleri, asfalt zeminde koşulacak olan ralliyi daha da zor hale getirecek gibi görünüyor.

ESOK Rally Şile 22 Kasım Cumartesi saat 16:00′da Şile Belediye Meydanı’ndan verilecek startın ardından 16:30′da Şile İskelesi’nde özel olarak hazırlanan seyirci özel etabı ile devam edecek.

23 Kasım Pazar sabahı 09:00′da direksiyon başına geçecek ekipler, Teke ve Darlık özel etaplarının 3′er kez geçerek saat 15:00′dan itibaren servis alanı girişindeki finiş podyumuna ulaşabilmek için mücadele edecekler.

Katılımın beklenenden daha fazla olduğu yarışa 35 ekip kayıt yaptırdı.

Murat Gunarslan OrijinalSepet 01Bu yarışın ardından, TOSFED Federasyon Kupası’ndaki şampiyonlar da belli olacak.

Rally Şile ve Ralli Dünyası’ndan son gelişmeleri www.ralliturk.net adresinden takip edebilirsiniz.

Top