You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Çorum´da İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi

Çorum´da İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi

Birebir Surus Egitimi Murat Gunarslan 05Hitit Üniversitesi ile Hitit Otomobil ve Motorlu Sporlar Kulübü (HİTOK) iş birliğiyle düzenlenen ‘İleri ve Defansif Sürüş Teknikleri’ konulu eğitim Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen eğitime; Üniversite akademik, idari personeli, HİTOK Başkanı Mehmet Özenç, Çorum Emniyet Müdürlüğü’ne ait eskort araç sürücüleri ve davetliler katıldı.

TOSFED Genel Sekreteri ve ileri ve defansif sürüş konusunda tecrübeli isim Mete Bayrakçı, slayt ve görüntüler eşliğinde ileri ve defansif sürüş sırasında dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler vererek uyarılarda bulundu. Yaklaşık üç saat süren eğitimde katılımcıların soruları da cevaplandırıldı.

Birebir Surus Egitimi Murat Gunarslan 03Etkinliğin ikinci gününde ise ÇTSO Fuar Alanı’nda bulunan HİTOK Slalom pistinde Mete Bardakçı tarafından uygulamalı olarak ileri ve defansif sürüş teknikleri konularında bilgiler verildi. Bardakçı, eğitime katılanlara beş ayrı araçta oturuş şekli, pozisyon alma, huniler arasında slalom yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar, duruş ve kalkışlarda yapılması gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi.

Top