You are here
Home > MOTORSPORT > Berkay Besler Fair Play´e Aday

Berkay Besler Fair Play´e Aday

Berkay-BeslerÜlkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden milli karting sporcumuz Berkay Besler, genç yaşında elde ettiği sportif başarılar üzerine TOSFED tarafından Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen 2014 Fair Play ödülleri için aday gösterildi.

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen kariyerinde FIA Karting Acacemy Dünya Üçüncülüğü, Champion Kart Uluslararası Finalini üst üste kazanan ilk sporcu olma ünvanları da bulunan Berkay Besler, sporcu kimliği ve sportmen kişiliği ile gerek yurtiçindeki, gerekse uluslararası arenadaki rakipleri tarafından çok seviliyor.

Fair Play adaylığının kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden milli sporcumuz Besler, “Öncelikle beni bu adaylığa layık görenlere çok teşekkür ederim. Bu ödülü almak çok güzel olur, ancak ben kazanamasam da üzülmem. Böyle anlamlı bir ödüle aday gösterilmem bile çok gurur verici. Bu olay, doğru yolda olduğumun bir kanıtı” şeklinde konuştu. Fair Play Ödülleri, Mayıs ayında Olimpiyat Evi’nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Top