You are here
Home > MOTORSPORT > Trial Şampiyonası Kemerburgaz’da

Trial Şampiyonası Kemerburgaz’da

2015 Türkiye Trial Şampiyonası ilk yarışı, İstanbul Offroad Kulübü tarafından Huma Oto sponsorluğunda 14-15 Mart tarihlerinde İstanbul Kemerburgaz’da düzenleniyor…

tosfed_trial_sampiyonasi2015 sezonunda TOSFED Kupası statüsünden Türkiye Şampiyonası statüsüne yükselen trial branşında sezonun ilk yarışı 14-15 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Huma Oto sponsorluğunda İstanbul Offroad Kulübü (İSOFF) tarafından Kemerburgaz- Çiftalan’da organize edilecek olan yarış, 2 gün boyunca renkli mücadelelere sahne olacak.

14 Mart Cumartesi günü saat 12:00’de başlayacak ilk günün ardından, 15 Mart Pazar günü saat 09:30‘da 2.gün etapları ile heyecan edecek. Kendine özgü trial kuralları ile yardımlaşmayı ve offroad ruhunu ön planda tutan organizasyonda 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların yarışacak. Belirlenen parkurda yer alan engel ve kapıların ekip olarak aşılması esasına dayalı bir yarış olan trial yarışında ekipler, ekip olarak tüm engelleri en kısa zamanda aşmak için ter dökecekler.

Top