You are here
Home > TURKEY > Mahalli > Rally 34’le 2015 Ralli Sezonu Başlıyor

Rally 34’le 2015 Ralli Sezonu Başlıyor

2015 Rally 342015 ralli sezonu 34 Otomobil Sporları Kulübü’nün düzenleyeceği Rally34 ile başlıyor. Geçen yıl ilk defa düzenlenen ve çok beğeni kazanan Rally 34 , 29 Mart tarihinde yine Şile bölgesindeki sevilen efsane etaplarda organize edilecek.

“Herşey Sporcu İçin” 2014 yılında aynı isimli organizasyona başarı ile imza atan 34 Spor Kulübü Yönetimi yine “Her şey sporcu için” yaklaşımı ile yarışın hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. 2014 yılında oldukça beğenilen parkurda sezonun en yüksek katılımlı yarışı organize edilmiş, hem yarışçılar hemde seyirciler tarafından oldukça beğenilen bir yarış olarak hafızalarda yer almıştı. Bu yıl yine otomobil sporları dünyası için efsane özelliği taşıyan Teke ve Yazımanayır Köyleri civarındaki etaplarda koşulacak yarışta, geçen yıl olduğu gibi rekor yarışçı ve seyirci katılımı bekleniyor.

Sparco Türkiye , Avitaş Ohlins Türkiye ve EVO BT sponsorluğunda gerçekleştirilecek yarışa start, servis alanı ve ralli merkezi olarak yine Şile ev sahipliği yapacak. İki özel etabın üçer kez geçilmesi ile düzenlenecek Rally34, yılın ilk rallisi olması sebebiyle Tosfed Ralli Kupasını takip eden ekipler için oldukça önemli. Rally 34 test ve nostalji amaçlı sürpriz katılımcılar için ise açık grupta yarışma imkanı verecek.

Murat Gunarslan Aku Dunyasi Eskisehir 04Sparco, Başarılı Sporcuları ödüllendiriyor. Rally 34’ün sponsorlarından Sparco, bu yıl yine geleneği bozmayarak toplam beş kategoride birinci gelecek ekiplere 500 TL lik hediye çeki verecek. Ayrıca sporcuları, Sparco İstanbul Showroom’undan yapacakları alışverişler için sürpriz indirimler bekliyor olacak.

Öhlins Süspansiyon Sistemleri’nin Türkiye Distribütörü olan Avitaş Motorsport; Dünya Rallikros Şampiyonası, RX Lites serisindeki otomobillerinin tamamında Öhlins’in 3 yollu TTX amörtisörlerinin kullanmakta. Öhlins’in ürün yelpazesi ile hem yarış otomobilleri, hem de “Road and Track” gibi ürünler ile performans ve yol otomobilleri için süspansiyon çözümlerine sahip olduklarını belirten Avitaş Motorsport’un Direktör’ü Halid AVDAGİÇ, İstanbul’un en genç otomobil kulübü olan 34 Otomobil Sporları Kulübü ile oluşturduğu işbirliği ile genç ve amatör yarışçıların doğru bir platformda yarışmasını desteklemekten onur duyduklarını ifade etti.

Rally 34 ‘te ayrıca mobil iletişim sektörünün öncü firmalarından EVOBT de yarışa geçen yıl olduğu gibi yine destek verecek.

2015 Rally 34 01Efsane Teke Etabı Seyircilerini Bekliyor Yarış, hızlı karakteri ile birçok sporcunun ve otomobil sporu sevenlerin gönlünde efsane özelliği kazanmış Teke özel etabı ile başlayacak. Kulüp yönetimi bu yıl Sparco adı verilen bir başka efsane etap Yazımanayır ile yine nostaljiyi sürdürecek. Rally 34 her iki özel etabın üçer kere geçilmesi ile 80,10 km lik özel etaplarda toplam 206 Km lik parkuru ile Şile’de finiş görecek.

Start Finiş ŞİLE Yarışmanın startını geçen yıl olduğu gibi yine Şile Meydanından Belediye Başkanı Sn. Can TABAKOĞLU verecek.

WEB : www.34spor.org/34SporRallisi.aspx

Adres : Güven Mah. Kanat Sok. No: 3 Kat : 3 Güngören – İstanbul
Telefon : 0212 641 20 40 pbx
Fax : 0212 641 20 11
E-Mail : [email protected]

Top