You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Türkiye Ralli Şampiyonası’nın DVD ve Bluray Setleri Satışta

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın DVD ve Bluray Setleri Satışta

TRS Sezon Ozeti DVD Kapak2004 yılında Türkiye’nin ilk ve tek motor sporları video sitesi olarak hizmet vermeye başlayan Rallivideo.com, ülkemizdeki en önemli motorsporları organizasyonlarından biri olan Türkiye Ralli Şampiyonası’nın her anına tanıklık eden ayrıcalıklı bir belgesel hazırladı. DVD ve Bluray formatlarında hazırlanan belgesel; 2014 sezonunun bütün yarış videolarının yer aldığı ve şampiyonanın tüm klasmanlarının detaylı anlatımını içeren 5 saatlik Türkiye Ralli Şampiyonası bölümü, 45 dakikalık “Historic Özel Bölümü” ve hiç yayınlanmamış görüntülerden oluşan “Incar Özel Bölümü” ile motorsporları tutkunlarıyla buluşuyor. Bugüne kadar Türkiye’de yapılmış en kapsamlı motor sporları belgesellerden biri olan yapımda sezonun tüm aksiyonları yıllarca eskimeyecek bir anı olarak koleksiyonerlerin kitaplığında başköşede yerini alacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın Her Virajı Evinizde!

Türkiye’nin ilk ve tek motor sporları video sitesi olarak hizmet veren, 2012 sezonu itibariyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) resmi yayıncısı olarak yayın hayatına devam eden Rallivideo.com; ülkemizdeki motor sporları tarihini geleceğe taşıyan bir yapımla motor sporları tutkunlarına eşsiz bir belgesel sunuyor. Türkiye Ralli Şampiyonası 2014 sezonunun tüm etaplarından yarış görüntülerini içeren yapım, turkiyerallisampiyonasi.com adresinde ve orijinalsepet.com sanal mağazasında DVD ve Bluray versiyonlarıyla 150 TL’den satışa çıktı.

Bugüne kadar motor sporları alanında yapılmış en kapsamlı belgesellerden biri olma özelliğini taşıyan yapımda, 2014 sezonunun 5 saatlik detaylı anlatımıyla birlikte 45 dakikalık “Historic Özel Bölümü” de bulunuyor. Ayrıca hiç yayınlanmamış görüntülerden oluşan “Incar Özel Bölümü” ile de yarışan otomobillerin içinden şampiyona etapları izleyicilere sunuluyor. Motorsporları tutkunları ve Türkiye Ralli Şampiyonası 2014 sezonunun en özel görüntülerini arşivlerinde saklamak isteyenler için benzersiz bir fırsat sunan sette, saniyelerin hatta saliseleri belirleyici olduğu yarışları adeta kokpitte izlemek de mümkün.

Rallivideo.com hakkında:

2004 yılında Türkiye’nin ilk ve tek motor sporları video sitesi olarak hizmet vermeye başlayan Rallivideo.com, en önemli motor sporları organizasyonlarını görüntüleyerek en geç 24 saat içerisinde yayınlıyor. 2006-2007 sezonlarında SkyTürk Motosport programıyla sesini daha da duyuran Rallivideo.com ekibi, 2007 ve 2008 sezonlarında düzenlediği internet ralli şampiyonasıyla önemli bir başarıya imza attı. Sanaldan gerçeğe sloganıyla düzenlediği şampiyonada bilgisayar başında birbirleriyle mücadele eden oyuncular arasında sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen kişi gerçek bir yarış otomobili olan Ford Fiesta ST ile Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası’nın bir ayağında mücadele etti. 2009-2011 sezonları arasında pek çok takım ve televizyon kanalıyla işbirlikleri içerisinde yayın hayatına devam eden Rallivideo.com, 2012 sezonu itibariyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun (TOSFED) resmi yayıncısı oldu.

Top