You are here
Home > MOTORSPORT > Ankara Offroad Kupası Denizli’ye Taşınıyor

Ankara Offroad Kupası Denizli’ye Taşınıyor

TOFF1_GK2_AhmetOzsoyAnkara Offroad Kulübü (ANDOFF) ‘ilk’lere imza atmaya devam ediyor. 2015-ANDOFF Ankara Offroad Kupası ikinci yarışı 18-19 Nisan günleri Bozkurt’ta gerçekleştirilecek.Tekstil diyarı Denizli’nin Bozkurt ilçesinde yapılacak yarışın ev sahibi Denizli Doğa ve Offroad Spor Kulübü DENDOFF. Bozkurt Belediyesi ve Kaymakamlığı’nın desteği ile düzenlenecek 

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ilçelerinde ilk kez böyle bir yarışın yapılmasının heyecan verici olduğunu kaydederek, “Bozkurt’a ilk kez düzenlenecek yarışı önemsiyorum. Yapılacak bu yarışla Bozkurt’un adı Türkiye’de duyulacak ve dolayısıyla bu yarışa her türlü desteği vermek için imkanlarımızı seferber edeceğiz. 18-19 Nisan’da planlanan bu yarışa özellikle hanımları davet ediyorum” dedi. 

Denizli Doğa ve Off-Road Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uyar, böyle bir organizasyonu düzenledikleri için çok heyecanlı olduklarını belirterek, “Ankara Off-Road Kulübü’nün büyük tecrübelerinin ışığında hazırladığımız bu organizasyon ile Denizli’de farklılık yaratarak bu sporu yaygınlaştırmak istiyoruz.  Türkiye’de bulunan tüm off-road kulüpleri ve yarışçıları davetlimizdir. Vatandaşlarımızın da baharın gelmesiyle birlikte farklı bir hafta sonu geçirmeleri için yarışımıza davet ediyoruz” dedi.

Ankara dışında geçtiğimiz sezonda Alanya’da başarılı bir yarış düzenleyerek Ankara dışına çıkan ANDOFF bu kez Denizli Bozkurt’ta yapılacak yarışa destek vermek hazırlıklara başladı.  Ankara Off-Road Kulübü Başkanı Muharrem Çelik, “Yaptığımız sporu daha geniş kitlelere yaymak, tanıtmak ve en önemlisi örnek bir yarış düzenleyerek trafik kazalarında meydana gelen üzücü olayların bir nebze de önüne geçebilmek için Bozkurt’ta özel olarak hazırlanmış yarış parkurunda olacağız. Tüm kulüpleri ve sporcuları her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik ve centilmenlik prensibiyle Denizli Bozkurt’a bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Top