You are here
Home > TURKEY > Ralli TR > Tolga Tezeken Bu Kez Pilot Koltuğunda

Tolga Tezeken Bu Kez Pilot Koltuğunda

Tolga Tezeken & Soner Çevik ikilisi 2015 Ege Rallisi’nde KARAN Balık Avı Malzemeleri ana sponsorluğunda ve GTS Group co-sponsorluğunda start alıyor.

tolga-tezeken2005 yılında Co-pilot olarak yarışmaya başlayan Tolga Tezeken, bu yıl pilot olarak parkurlara dönüyor. KARAN Balık Avı Malzemeleri ve GTS Group sponsorluğunda, Pro Service desteği ile hazırlanan ve Türkiye’de ilk defa etaplara çıkacak olan Alfa Romeo 145 marka otomobilleri ile yarışacaklar. 2013 Tosfed Ralli Kupası Kategori iki Şampiyonu deneyimli co-pilot Soner ÇEVİK ile Ege Rallisi Mahalli Klasman Kategori 1’de mücadele edecekler. Etaplarda 10 yıllık deneyimi ve 40’ın üzerinde startı bulunan Tolga TEZEKEN kariyerinde birçok şampiyonluğa imza atmış biri olarak artık pilot koltuğunda boy gösterecek. İkili aynı zamanda Ege Kupası’nı kovalayacak.

2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Ege Rallisi, 11-12 Nisan tarihinde İzmir’de gerçekleşecek. Yarış 11 Nisan Cumartesi günü saat 13:30’da Forum Bornova’da seramonik start ile başlayacak ve İzmir Park Ülkü Yarış Pistinde yapılacak olan Seyirci Özel Etabı ile devam edecek. Yarış pazar günü 16:45’te Ramada Encore Otel önünde düzenlenecek olan ödül töreni ile son bulacak.

Top