You are here
Home > TURKEY > Tırmanma > İsmet Toktaş, İzmir’de Podyum Hedefliyor

İsmet Toktaş, İzmir’de Podyum Hedefliyor

ismet-toktas-izmir-tirmanmaRMK Mekatronik sponsorluğunda, 2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nda yarışan İsmet Toktaş, şampiyonanın üçüncü ayağı olan İzmir Tırmanma Yarışında, şampiyonadaki pozisyonunu yükseltmeyi hedefliyor.

Kategori 3’de Honda Civic Type-R ile mücadele eden Toktaş, yarış öncesi İstanbul Tırmanma Yarışı’nda yaşadıkları ve araçta ciddi güç düşüklükleri yaratan elektronik problemler üzerine yoğunlaştıklarını ve yoğun iş temposu sebebiyle detaylı tanıma fırsatı bulamayacağı parkurda puan kazanma ve şampiyonadaki pozisyonunu yükseltme mücadelesinde olacağını belirtti.

Parkurun hızlı karakterinin, özellikle rekabetin yoğun yaşandığı kategori 3’te pilotaj faktörünü ön plana çıkartacağını belirten İsmet Toktaş, geçen sene yine EOSK tarafından Aydın’da gerçekleşen yarışında genel klasman birincisi olarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

30 Mayıs – 31 Mayıs 2015 tarihlerinde İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Sütçüler Köyü ile Beşpınar Köyü arasında bulunan Spil Dağı Yolu üzerindeki 6.51 kilometrelik asfalt parkurda koşulacak olan yarış, iki çıkış olarak gerçekleştirilecek.

Top