Hem fanatik rallisever hem de bir ralli pilotu olan Selami Sezer, asıl mesleği olan tekstil işinde de ralli sporu için çalışmalar yapmaya devam ediyor.
Dünya’nın birçok yerine tekstil ürünleri üreten ve ihraç eden Ukraynalı Selami, bu yıl yeni bir başarının altına imza attı.
Rusya, Ukrayna, Estonya, Çek Cumhuriyeti ve Finlandiya gibi rallinin çok sevildiği ülkelerde mücadele eden takımların resmi giyimlerini üreten Selami Sezer, bu ürünleri Türk ralliseverlerle buluşturmak için kolları sıvadı.
Ukrayna’daki tekstil fabrikasında ürettiği ralli temaları giyimleri Türk ralliseverlerin beğenisine sunmayı hedefleyen Selami Sezer, bu yıl 44. kez düzenlenecek olan Bosphorus Rally’nin Pendik’te servis alanında kendi dizaynı ve üretim olan kıyafetleri satışa sunacak.
Kar amaçlamadan sadece Türk ralliseverlerin bu ürünleri çok düşük maliyetle sahip olmasını hedefleyen Selami Sezer; Cuma, Cumartesi ve Pazar günü açık olacak stand’ta ürünlerini sergileyecek.
Tekstil işini uzun yıllardır aile şirketi olarak yürüten Selami Sezer, özellikle WRC’de yarışan birçok ralli takımının tekstil ihtiyaçlarını karşılayan bir üretici olarak, çok profesyonel ve kaliteli ürünleri en minimum maliyetlerde rallisevere ulaştırmak istediğini özellikle belirtiyor.
Ralli tekstili işini mümkün olan en ileri düzeye taşımak istediğini vurgulayan Selami Sezer, önümüzdeki günlerde organize edilecek olan Finlandiya Rallisi’nde satılmak üzere, birçok ralli takımı ve marka için giyimler ürettiklerini belirtti.
Sezer, özellikle t-shirt, mont ve gömlekler üretimi konusunda çok sayıda talep aldıklarının da altını çizdi.
Selami Sezer’in ürettiği ralli tekstil ürünleri, 44. Bosphorus Rally Servis Alanı’nda, 24 Temmuz Cuma saat 10:00’dan 26 Temmuz Pazar 19:00’a kadar görülebilir.